Business Heinola Yritystoiminta kasvuun Heinolassa
Vierumäen yrityspuisto

Teollisuuden ja palvelujen solmukohta Heinolassa E75:n varrella.

Vierumäen yrityspuisto on sijainniltaan vertaansa vailla oleva teollisuuden ja logistiikan solmukohta Lahden ja Heinolan puolivälissä, aivan moottoritieliittymän vieressä. Puolet Suomen elinkeinoelämästä ja yli 1,5 miljoonaa asukasta on 150 km säteellä. Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaalle ajaa hiukan yli tunnissa.

Synergiaetuja paikallisen teollisuuden kanssa

Yrityspuisto tarjoaa synergiaetuja  ja yhteistyömahdollisuuksia vihreiden innovaatioiden kehittämisessä alueen nykyisien yritysten kanssa. Läheisyydessä toimii metalli-, betoni-  ja puuteollisuuden yrityskeskittymä sekä liikunta- ja hyvinvointialan palveluja tarjoavia yrityksiä. Työpaikkoja alueella on noin 1 000. Oman alansa huippua edustavat mm. Versowood, Betset, Weckman Steel, Oiwa Wood Solutions ja Artome sekä moottoritien liittymässä oleva Vierumäen Matkakeidas, joka on lyhyen historiansa aikana jo kahdesti palkittu Suomen parhaana taukopaikkana.

Apua rekrytointiin ja koulutukseen

Heinolan elinvoimapalvelut auttaa yrityspuistoon tulevaa yrittäjää henkilöstön rekrytoinnissa ja koulutuksen järjestämisessä tarpeen mukaan. Heinolan työllisyyspalvelut tuntee alueen työvoiman ja tekee tiivistä yhteistyötä mm. TE-keskuksen ja Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Apua saa myös liiketoiminnan kehittämiseen ja rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen kaupungin yhteistyökumppanien FCG:n ja LAB-ammattikorkeakoulun kanssa.

Vierumäen yrityspuiston kehittäminen on Heinolan kaupungin kärkihanke – tontteja myy ja välittää yrityksille Heinolan elinvoimapalvelut.

Heinolan kaupungin elinvoimapalvelut
Wanha Lehtitalo, Lampikatu 8 A, 18100 Heinola
Avoinna arkisin klo 8.00–15.30

Lisätietoja:
Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
Puhelin 050 576 8600
Sähköposti: timo.kaattari@heinola.fi

Facebook