Lisää tontteja myyntiin Sinitaipaleelta

Varattavat tontit myynnissä Sinitaipaleella

Omakotirakentamiselle varatun Sinitaipaleen kaava-alueen kiinteähintaisten tonttien myynti on käynnistynyt. Kiinteähintaisia tontteja ovat kaikki muut paitsi rantaan rajoittuvat tontit. Tontteja tulee varattaviksi sitä mukaa, kun niihin liittyvät mittaukset ja  lohkomistoimitukset valmistuvat. Varattavat tontit löytyvät alla olevasta tonttivarauslinkistä.

Sinitaipaleen alueelle  on rakennettu valmiiksi kunnallistekniikka ja kokoojakadut on asvaltoitu. Autolla ajo uudelle alueelle tapahtuu uutta Sinitaival-katu pitkin, joka lähtee Vuoksentieltä  Perosentien risteyksen läheisyydestä. Katuja ei vielä ole päivitetty yleisiin karttoihin.

Nyt on varattavissa tontit  Kalliorannan, Mäkirannan ja Sääksenkynnen alueilta kortteleista 72, 73, 75, 76, 77 ja 80. Rakennusoikeutta tonteilla on (230+70)–300 m2. Tonttien hinnat vaihtelevat paikkojen mukaan 15 000–35 000 euroon. 

Tonttien myynti tapahtuu varausjärjestyksessä.

Alue kiinnostaa rakentajia

– Sinitaipaleen ranta-alue on herättänyt paljon mielenkiintoa. Vastavalmistunut koulu- ja päiväkotirakennus Sinilähde-talo tuo monitoimitalona alueelle uusia mahdollisuuksia harrastamiseen, kokoontumisiin ja liikuntaan, toteaa elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä.

Huutokaupalla talvella myytyjä rantatontteja ollaan osittain jo rakentamassa. Heinolan kaupungilla on hyvät valmiudet käsitellä omakotitalojen rakennuslupahakemuksia.

Tontin varauksen voi tehdä seuraavilla tavoilla:

 1. sähköisessä tontinvarauspalvelussa
 2. täyttämällä pientalotonttihakemuksen kaupungin verkkosivuilla ja toimittamalla sen kaupungille joko:
  • sähköpostilla: tonttivaraus@heinola.fi
  • tuomalla lomakkeen kiinteistö- ja mittauspalveluun, Rauhankatu 3, 2. krs
  • toimittamalla lomakkeen postitse:
   Heinolan kaupunki, kiinteistö ja mittauspalvelut
   PL 61, 18100 Heinola

 

Lisätietoja tonteista
Markus Hakalin
Vs. maankäyttöinsinööri 
044 769 4141 
markus.hakalin(a)heinola.fi

Lisätietoja rakennusluvista
Rakennustarkastaja Eero Kärkkäinen
044 769 2979
eero.karkkainen(a)heinola.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: