Business Finlandin innoseteli joulutauolle 12.12.  – hae tukea heti

Published by kari@k-systems.fi on

Business Finlandin tarjoama 5 000 euron innovaatioseteli PK-yritysten kehityshankkeisiin jää joulutauolle 12.12.2022. Mikäli yrityksenne haluaa lähteä Business Finlandin kehityshankkeeseen mukaan vielä tänä vuonna, niin kannattaa toimia heti.

Innovaatioseteli on tarkoitettu PK-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat yritykseesi uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Heinolan elinvoimapalvelut tarjoaa maksutonta apua paikallisille yrityksille kehittämispalvelujen hyödyntämiseen yhteistyökumppaninsa Antti Leijalan avustuksella.

Heinolan kaupunki avustaa maksutta

Heinolan elinvoimapalvelut tarjoaa maksutonta apua paikallisille yrityksille kehittämispalvelujen hyödyntämiseen yhteistyökumppaninsa Antti Leijalan avustuksella. Antti Leijalan yritys, UltraLeanBusiness Oy toimii Business Finlandin ja myös ELY:n valtuuttama kehityshankkeiden asiantuntijayrityksenä heinolalaisille yrityksille.
– Jos suunnittelet hakemista 2022, sinulla on kuukausi aikaa toimia, eli kannattaa käynnistää hakuprosessi pikaisesti. Varaa tunti aikaa kalenteristani. Autan maksutta hakemisessa ja hakemus saadaan sisään tuon tunnin aikana, kertoo Antti Leijala.
– Jos yrityksenne harkitsee hakemista vuonna 2023, huomioikaa että ehdot voivat muuttua vuoden vaihteessa joko positiivisempaan tai negatiivisempaan suuntaan. Jos haluatte välttää riskin, niin hakemus sisään nyt ja itse projekti käyntiin alkuvuodesta, kehottaa Antti Leijala.

Toiminimiyrittäjille ELY-tukea

– Toiminimiyrittäjä ei ole oikeutettu oikeutettu BF:n rahoituksiin. Silloin kannattaa harkita ELY:n yritysten kehittämispalveluja ja niiden kautta saatavaa 75-80% tuettua asiantuntija-apua.  Asiantuntijoita on n. 700 ympäri Suomea. Varaa kalenteristani aika, niin kerron mielelläni lisää. Etsitään juuri sinulle paras apu.

Varaa aika Antti Leijalan kalenterista tästä linkistä.

Categories: Yleinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: