Heinolan yrityksille suora keskusteluyhteys TE-toimiston asiantuntijapalveluihin

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelut ja Hämeen TE-toimisto tiivistävät yhteistyötä työvoiman saatavuuden parantamiseksi Heinolassa. TE-toimiston ja heinolalaisten yrittäjien välille on avattu suora keskusteluyhteys TE-toimiston kasvualan asiantuntijoiden ja paikallisten yrittäjien ja elinvoimapalveluiden välille.
– Aikaisemmin olemme valmistelleet erilaisia työllistämishankkeita, ja hakeneet niihin apua TE-toimistolta. Nyt olemme rakentamassa paikallisten yrittäjien ja Hämeen TE-toimiston välille suoria kontakteja, ja me tuemme sekä yrittäjiä että TE-toimiston asiantuntijoita tässä työssä, kuvaa elinkeinopäällikkö Liisa Koski-Lukkari yhteistyötä.
Tavoitteena on ennen kaikkea parantaa Heinolan yritysten mahdollisuuksia saada ammattitaitoista työvoimaa, ja tehdä TE-toimiston palvelut tutummiksi heinolalaisille yrityksille. Näin TE-toimisto, elinvoimapalvelut ja yritykset voivat yhdessä parantaa työllisyyttä ja rekrytointipalveluja Heinolassa.

Hämeen TE-toimisto uudistunut
– Hämeen TE-toimisto on uudistanut organisaationsa vuoden vaihteessa ja tähän liittyen kasvupalveluasiantuntijat on jaettu toimialapohjaisiin työnvälitystiimeihin, kertoo Hämeen TE-toimiston kasvupalvelujen asiantuntija Satu Karevaara.
­– Työnvälitystiimien keskeinen tehtävä on nimensä mukaisesti työnvälitys ja se kuuluu kaikkien asiantuntijoiden vastuulle. Kasvupalveluasiantuntijat keskittyvät erityisesti yritysten kasvu- ja kansainvälistymisedellytysten kehittämiseen.

– Toimialatiimimme toimivat teollisuuden ja kansainvälistymisen, talouden ja palvelun sekä terveyden ja hyvinvoinnin toimialoilla. Toimialatiimit hoitavat laajasti katsottuna toimialasegmenttinsä työnvälitystä ja kasvua, selvittää Satu Karevaara uutta TE-toimiston tekemisen tapaa.

Painopistetiimi mukaan talkoisiin
Lisäksi yhtenä työnvälitystiiminä keskittyy Hämeen TE-toimiston painopistetiimi erityisesti alueen työmarkkinatilanteen ja elinvoiman vaatimiin kysymyksiin projektiluonteisesti. Tätä yhteistyötä koordinoidaan yhdessä Heinolan elinkeinopäällikön avustuksella.

– Meillä on erittäin hyvä yhteistyö Heinolan elinvoimapalvelujen kanssa. Meillä on myös toimipiste elinvoimapalvelujen uusissa tiloissa, Savotassa, mutta emme voi nyt koronaepidemian vuoksi olla paikan päällä. Niinpä teemme työtä etänä ainakin pääsiäiseen asti.

– Pyrimme nyt ohjaamaan käsiteltävissä asioissa asiakkaat ja verkostokumppanit joustavasti oikean asiantuntijan luo. Meihin voi ottaa suoraan yhteyttä ja autamme mielellämme yrityksiä, lupaa Satu Karevaara.

Kasvupalveluasiantuntijat Päijät-Hämeessä

Teollisuus ja kansainvälistyminen
Heli Nieminen, heli.h.nieminen@te-toimisto.fi
+358 29 504 1676

Palvelut ja talous
Satu Karevaara satu.karevaara@te-toimisto.fi
+358 295 041 754

Painopistetiimi
Minna Talvikunnas minna.talvikunnas@te-toimisto.fi
+358 295 041 521

Marja Leppänen marja.leppanen@te-toimisto.fi
+358 295 041 815

Marko Raatikainen  marko.raatikainen@te-toimisto.fi
+358 295 041 879

Lisätietoja
Hämeen TE-toimisto
Kasvualan asiantuntija Satu Karevaara
0295 041 754
satu.karevaara@te-toimisto.fi

Heinolan kaupunki
Elinkeinopäällikkö
Liisa Koski-Lukkari
p. 044 797 6230

 

Categories: Yleinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: