Nopeaa apua yritysten myyntiin ja ongelmiin – yritysklinikka aloittaa Spotissa

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelut aloittaa yrityksille tarkoitetun yritysklinikkapalvelun, jolla tarjotaan apua ja neuvontaa mikroyritysten myynnin, kasvun ja ongelmien ratkaisuun. Neuvontapalvelua toteutetaan Heinolaan muuttaneen UltraLeanBusiness Oy:n toimesta.

UltraLeanBusiness järjestää elokuusta alkaen kerran kuussa yrityksille maksuttomia neuvonta- ja kartoitustapaamisia elinvoima Spotin tiloissa Torikadulla.

Yrittäjien tapaamisista vastaa mikroyritysten konsultointiin erikoistuneen UltraLeanBusineksen vetäjä Antti Leijala. Antti Leijalalla on yli 20 vuoden kokemus haastavasta yrityselämän kiireestä ja paineesta Nokia Networksin palveluksessa. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja tekniikan lisensiaatti, joka viimeistelee tohtorin väitöskirjaa aiheena myynnin tehostaminen mikroyrityksissä hyödyntäen tietoa, analytiikka ja prosessikehitystä.

UltraLeanBusiness on ELY:n valtuuttama kehityshankkeiden asiantuntijayritys ja sillä on kokemusta myös Business Finlandin innovaatiosetelien haussa. Ultraleanbusineksella on nyt noin 200 asiakasta, pääasiassa mikroyrityksiä, jotka edustavat yli sataa eri toimialaa.

Tapaamisajan Antti Leijalan kanssa voi varata Spotin asiakaspalvelusta.

Yritysklinikkapäivät ovat 23.8., 20.9., 25.10. (syyslomaviikolla), 15.11. ja 13.12.

Sähköposti spotti(a)heinola.fi 

Puhelin 044 469 4225

ELY-tukihakemus ensi tapaamisella

– Minun tehtävänä on löytää ja ratkaista yrityksen ongelmakohdat toimialasta riippumatta.

Yleensä yrittäjillä on hyvä oman toimialansa osaaminen, mutta apua tarvitaan esim. yrityksen toimintaprosessien uudistamisessa, myynnissä sekä kasvustrategian suunnittelussa tai hallintopalvelujen toteutuksessa, kertoo Leijala.

– Konsultointipalvelumme on suoraviivaista ja nopeaa. Teemme yleensä jo ensimmäisessä tapaamisessa alustavan suunnitelman ja tukihakemuksen ELY:lle pienyrityksen kehityshankkeesta.

– Lähtökohtaisesti ELY-tukea saa kaikki pienyritykset, jos yrityksellä on Y-tunnus, vähintään 30 000 euron liikevaihto ja luottoasiat kunnossa, mutta päätös tehdään yrityskohtaisesti”

. Tuen määrä on 75-80 prosenttia kehitysprojektin kokonaiskustannuksista, tarkentaa Antti Leijala.

Tukeen liittyvien kehityspäivien arvo on 1300 euroa päivässä, joita hankkeessa voi olla yhteensä 16 kolmen vuoden aikana. Yrityksen omavastuu peritään yrittäjältä vasta hankkeen päättyessä, jolloin kehitystyöstä saatua hyötyä on usein jo saatu euroina yrityksen kassaan.

ELY-kehityshankkeen toteuttaja on usein Antti Leijalan UltraLeanBusiness, mutta se voi olla myös joku muu ELY:n hyväksymistä asiantuntijoista, jos yrityksen toimialan erikoisuus vaatii poikkeavaa eritysosaamista. ELY:n valtuuttamia asiantuntijayrityksiä on Suomessa yli 700.

Business Finlandin innovaatioseteli osakeyhtiöille

Toinen mahdollisuus hyödyntää Antti Leijalan yrityksen konsultointipalvelua on hakea Business Finlandin tarjoamaa innovaatioseteliä, jonka arvo on 4000 euroa ja yrityksen omavastuu on 1000 euroa.

Business Finlandin hankkeessa kehitysprojektin tulee liittyä uuteen liiketoimintaan ja siinä tulee olla mukana kansainvälistymiseen tähtäävä toimintaa mukana. Tukea voivat saada vain osakeyhtiöt.

Lisätietoa UltraLeanBusineksen palveluista

www.lisäämyyntiä.com

Heinola on hieno paikkakunta hyvillä palveluilla

 

Antti Leijalan muutti kesäkuussa UltraLeanBusiness Oy:n toimipaikan Heinolaan. Yrittäjä itse perheineen tulee myös muuttamaan Heinolaan, kun tyttären lukio-opiskelut päättyvät Vihdissä.

Heinolaan muuton syynä on se, että Antti Leijala on etsinyt laajalta alueelta Suomesta vanhaa idyllistä paikkaa uudeksi kodiksi. Sellainen on löytynyt Heinolan Hirvisalosta, Antinniemestä. Vanha tila on nyt Leijalan perheen lomapaikka ja sitä ollaan kunnostamassa ympärivuotiseen käyttöön.

Heinola on Antti Leijalan mukaan upea pikkukaupunki, jossa on hyvät palvelut ja erittäin hyvä logistinen sijainti hänen työnsä kannalta, sillä asiakkaita on ympäri Suomea.

Antti Leijalan työ on ollut pääsääntöisesti etätyötä jo 20 vuotta, joten työskentely korona-aikana ei ole tuonut suuria muutoksia elämään.

 

 

 

Categories: Yleinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: