Työpaja Torpasta Matkahuollon asiamies Heinolaan

Published by kari@k-systems.fi on

Matkahuollon asiamiespalvelut siirtyvät tammikuussa Reumantielle Työpaja Torpan hoitoon.

Matkahuollon asiamiespalvelujen hoito siirtyy tammikuussa Heinolan kaupungin Työpaja Torpalle. Kauppakadulla toiminut asiamies lopettaa vuoden vaihteessa ja Matkahuollon uusi toimipiste aloittaa Työpaja Torpan tiloissa, Heinolan teollisuustalossa 17. tammikuuta 2022.
Siirtymäaikana kaupunkilaisia palvelevat Matkahuollon kahdeksan pakettipistettä ja pakettiautomaattia eri puolella kaupunkia. Suurempien ja painavampien pakettien välitystä hoidetaan siirtymäaikana Lahden Matkahuollosta Askonkadulta.
Matkahuollon palvelupisteistä voi sekä noutaa että lähettää paketteja. Niiden kautta voi myös tehdä verkkokaupan palautuksia tai lähettää Paketit-sovelluksessa etukäteen maksettuja pakettilähetyksiä.

Lahden Matkahuolto sijaitsee osoitteessa Askonkatu 2, 15100 Lahti ja se palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 7.30–18.30.
Heinolan Matkahuolto-asiamiehen palveluajat ovat 17. tammikuuta alkaen maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00.  

Matkahuollon palveluiden turvaaminen tärkeää 

Matkahuollon asiamiestoimintojen hoito laajentaa Työpaja Torpan toimintaa ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet perehtyä aktiiviseen työelämään.

– Työpaja Torppa tarjoaa asiakkailleen jo ennestään monipuolisia mahdollisuuksia työelämään tutustumiseen. Työelämälähtöisiä pajoja on toista kymmentä, ja Matkahuollon pakettipalveluista syntyy uusi työpajamuoto, kertoo Torpan työpajapäällikkö Paula Tuominen.

– Tehty sopimus hyödyttää Torpan asiakkaita ja tukee Torpan taloutta, vahvistaa Torppaa yritysten kumppanina ja on hyödyksi myös kaupunkilaisille säilyttäessään Matkahuollon asiamiespalvelut Heinolassa, arvioi Heinolan kaupungin elinvoimajohtaja Heikki Mäkilä.

Matkahuollon pakettienvälitys kasvaa

Matkahuolto on kasvattanut markkinaosuuttaan pakettilähetyksissä vuodesta toiseen. Kuluneena vuonna 2021 verkkokaupan pakettien määrä on kasvanut 30–40 prosenttia viime vuodesta ja kuluttajapakettien määrä 40–50 prosenttia.

– Meille on erittäin tärkeää palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti. Toimivan ja kattavan verkoston ylläpitäminen mahdollistaa matkustaja- ja pakettipalveluiden saatavuuden myös haja-asutusalueille ja pienille paikkakunnille”, sanoo Matkahuollon Pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen.

Matkahuollon palveluverkostoon kuuluu yli 2000 palvelupistettä ja pakettiautomaattia kautta maan. Vuoden 2021 Brändien arvostus -tutkimuksessa Matkahuolto nousi kuljetus- ja logistiikka-alan arvostetuimmaksi toimijaksi, jolla on positiivisin imago ja uskollisimmat asiakkaat.  

Lisätietoja

Paula Tuominen, työpajapäällikkö Työpaja Torppa
044 797 7013
Sähköposti paula.tuominen(a)heinola.fi 

Kati Nevalainen, johtaja, Pakettipalvelut, Matkahuolto
040 756 5894
Sähköposti kati.nevalainen(a)matkahuolto.fi

Leila Diov, päällikkö, Palveluverkosto, Matkahuolto,
050 389 0558,
Sähköposti leila.dilov(a)matkahuolto.fi

Heikki Mäkilä, elinvoimajohtaja, Heinolan kaupunki
044 769 4141,
Sähköposti heikki.maikila(a)heinola.fi

 

 

 

Categories: Yleinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: