Vierumäen yrityspuisto – kasvun paikka yritykselle

Kestävän kehityksen kasvuun Vierumäellä

Heinola rakentaa yhdessä Vierumäen yritysten kanssa kestävän kehityksen kasvua. Alueella toimivat yritykset ja Heinolan elinvoimapalvelut ovat yhdistämässä voimansa yhteistyöhankkeessa, jolla luodaan edellytyksiä vihreää kasvua edistävälle uudelle liiketoiminnalle.

Yhteistyössä ovat mukana alueella toimivat menestyvät yritykset: Versowood Oy, Weckman Steel Oy, Oiva Wood Solutions Oy, Puumerkki Oy, Betset-yhtiöt ja Artome Oy. Ne ovat valmiita tekemään yhteistyötä ja jakamaan osaamistaan alueelle tulevien uusien yritysten kanssa. Vierumäen kärkiyritykset edustavat ympäristöystävällistä ja vihreää tuotantoa rakentamisen toimialalla. Uutta liiketoimintaa ollaan valmiita luomaan mm. tekemällä yhteistä tuotekehitystä ja jakamalla kehitysresursseja.

Versowood Oy on Suomen suurin yksityinen saha- ja puunjalostusyritys, joka hyödyntää puuta kokonaisvaltaisesti eri tuotteissa ja tuotannossa uudistuvasta raaka-aineesta..
Weckman Steel tekee teräksestä yli 200 vuoden kokemuksella kattoja ja moderneja teollisuus- ja toimitilakiinteistöjä sekä perävaunuja työkoneisiin.
Betset on kokenut betonirakentamisen ammattilainen. Tuotevalikoimaan kuuluvat betoniset rakennuselementit sekä valmisbetoni. Betset panostaa tuotannossaan laatuun ja tehokkuuteen ja se palvelee usean tehtaan avulla kattavasti koko ruuhka-Suomea. Heinolan tehdas on logistisesti paraatipaikalla.
Puurakenteisten rakennusten tuoteosatoimittajana tunnetut Puumerkki ja Oiva Wood Solutions ovat puurakentamisen edelläkävijöitä Suomessa. Ne toimittavat Vierumäen keskusvarastolta ja tehtaalta puurakentamisen ratkaisut kokonaistoimituksina asiakkaille ympäri Suomea.

Artome Oy on korkean teknologian älykalustevalmistaja, joka tekee siirrettäviä ääni- ja videoesitysratkaisuja julkisiin tiloihin ja koteihin.

Previous
Next

Vierumäellä valmis yrityspuisto

Heinolan kaupunki on toteuttanut Vierumäelle E75 moottoritien liittymään yli 10 hehtaarin kokoisen teollisuusalueen, Vierumäen yrityspuiston. Valmis teollisuusalue voi tarjota uusille yrityksille räätälöidyt toimitilat avaimet käteen periaatteella.

Teollisuusalueen sijainti on erityisesti valtakunnallisille ja vientiä tekeville yrityksille ihanteellinen, sillä Vierumäen etäisyys pääkaupunkiseudulle on vain 120 kilometriä. Puolet Suomen elinkeinoelämästä ja yli 1,5 miljoonaa asukasta asuu 150 kilometrin säteellä.

Yhteistyössä ovat mukana teollisuusalueella toimivat yritykset sekä  Vierumäellä toimiva liikunta- ja koulutuskeskus  Suomen Urheiluopisto, Holiday Club Vierumäki samoin kuin tunnettu liikenneasema Matkakeidas moottoritien liittymässä.

Elinkeinopäällikkö
Liisa Koski-Lukkari
p. 044 797 6230

Lue Vierumäen yritysten menestystarinoita

Klikkaa yrityksen logoa ja tutustu Vierumäen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Vihreän Heinolan kehityskumppanit

Klikkaa kuvasta lisätietoa.

FCG palvelee heinolalaisia yrityksiä elinvoimapalveluiden kehittämiskumppanina mm.  rahoitushakemuksien teossa. 

FCG:n asiantuntemus on  hyödynnettävissä myös infra- ja aluesuunnitteluun, ympäristöön ja energiaan liittyvissä kehitysasioissa, kiinteistökehityksessä ja kaavoituksessa sekä erilaisissa selvityksissä ja lupamenettelyissä.

Klikkaan lisätietoja kuvasta.

Heinolan elinvoimapalvelut on sopinut LAB-ammattikorkeakoulun kanssa  liiketoiminnan kehittämispalvelujen ostamisesta heinolalaisille yrityksille.
LAB on varannut viisi eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijaa palvelemaan heinolalaisia yrityksiä. Käytännön yhteistyötä koordinoi elinkeinopäällikkö, joka opastaa yrityksille parhaan  mahdollisen avun kehityshankkeeseen.

Klikkaa kuvasta lisätietoa.

Konsultointiyritys Solved tarjoaa asiantuntemusta ja kumppaneita Suomesta ja maailmalta kestävän liiketoiminnan kehittämiseen. Solvedilla on 18 000 kestävän liiketoiminnan asiantuntijan verkosto noin sadasta maasta ympäristötieteen tekijöistä viennin edistäjiin.
Verkostoa voit hyödyntää teknologian kaupallistamiseen, pilotointiin tai nykyisen liiketoiminnan laajentamiseen.

Businessuutisia Vierumäellä

%d bloggaajaa tykkää tästä: