Yrittäjä hyödynnä ELY-keskuksen kehittämistuki – Heinolan elinvoimapalvelut avustaa haussa

Published by kari@k-systems.fi on

ELY-keskus tarjoaa Suomen johtavien yrityselämän asiantuntijoiden apua pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, uudistua, kasvaa ja kansainvälistyä. Tuella rahoitettavia analyysi- ja konsultointipalveluja voi hyödyntää käytännössä esimerkiksi kasvun, kansainvälistymisen tai tuotteistuksen kehittämiseen.

ELY:n yritysten kehittämispalvelujen kautta on mahdollista saada jopa 75 – 80%:n tuki konsultointipalveluun ja tukea voi saada myös toiminimille. Mukana ELY:n puitesopimuksessa on noin 700 asiantuntijaa ympäri Suomea. Yrittäjä voi valita heistä parhaan avun juuri oman yrityksen tarpeisiin.

Antti Leijala opastaa yrityksiä eri rahoitusmallien lähteille.

Heinola avustaa

Heinolan elinvoimapalvelut tarjoaa maksutonta apua paikallisille yrityksille kehittämispalvelujen hyödyntämiseen yhteistyökumppaninsa Antti Leijalan avustuksella. Antti Leijalan yritys, UltraLeanBusiness Oy on myös ELY:n valtuuttama kehityshankkeiden asiantuntijayritys.

ELY:n yritysten kehittämispalveluihin ovat oikeutettuja lähes kaikki yritykset, jos vain toimintaa on ollut vuoden verran, liikevaihtoa yli 30 tuhatta euroa eikä yrityksellä ole verovelkaa.

Antti Leijala auttaa yrityksen kehittämishankkeen määrittelyssä ja dokumentoinnissa. Tämän jälkeen tehdään usein jo kehittämisavustusanomus ELY:lle. Varsinainen kehityshanke voidaan toteuttaa ELY:n valtuuttaman konsultointiyrityksen kanssa. 

Business Finlandin hakemuspalvelu ”kesälomalle”

Business Finlandin hakemuspalvelut jää tauolle 20.6.-31.7.2022 väliseksi ajaksi. Mikäli yritys haluaa saada tuki- ja rahoituspäätökset ajoissa ennen syksyä, niin hakemukset tulee laittaa pikaisesti liikkeelle Business Finlandille.
Keskeisiä tuki- ja rahoituselementtejä ovat muun muassa innovaatioseteli, energiatuki ja Tempo-rahoitus. Lue lisää eri tukiratkaisuista alla olevista linkeistä:

Innovaatioseteli

Energiatuki

Tempo

Heinolan yritysneuvonnan kautta on mahdollista saada neljä tuntia neuvontaa oikean rahoitusvaihtoehdon löytämiseen ja hakemuksen tekemiseen. Rahoitusvaihtoehtojen arvioinnin tekee Antti Leijala.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai ole suoraan yhteydessä:

Antti Leijala
0400 398 985

antti.leijala@ultraleanbusiness.com

Lähetä neuvontapyyntö elinvoimapalveluille

000 123 4567
Aloittamassa yritystoimintaa vai kehittämässä toimivaa yritystoimintaa?
Kuvaa tässä lyhyesti uuden yritystoiminnan idea tai toimivan yrityksen ongelma/kehityshanke, jota olet ratkaisemassa.

 

Categories: Yleinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: