Heinola – pieni suurkaupunki yrittäjille

Heinola on monipuolinen ja vireä kaupunki yrittäjille. Kaupungissa toimii tuhatkunta erikokoista yritystä. Erityisen merkittävää on monipuolinen biotalouden ja metallialan osaaminen, kierrätysteknologiaan perustuva yritystoiminta sekä laaja vapaa-aikaan ja matkailuun liittyvä palvelutarjonta.

Pienen kokonsa ansiosta Heinolan elinvoimapalvelu pystyy tarjoamaan kaupunkiin sijoittuvalle yritykselle kaiken sen tarvitseman yhden luukuun periaatteella.

Heinolassa kohtaavat järkevä kustannustaso ja hyvät sijoittumismahdollisuudet Suomen valtaväylien läheisyyteen. Paikkakunnalla on tarjolla valmiita tiloja teollisuudelle ja palveluliiketoiminnalle. Tutustu kohteisiin tarkemmin täältä.

Hyvät kulkuyhteydet

Heinola on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääkaupunkiseudulta Heinolaan on vain tunnin ajomatka, ja jopa puolet Suomen liike-elämästä toimii 150 kilometrin säteellä Heinolasta. Vesiyhteys on Päijänteen kautta Lahteen ja Jyväskylään. Kymijoki avaa yhteydet Kouvolan suuntaan. Vuonna 2020 valmistuva Kimolan kanava lisää matkailumahdollisuuksia Heinolan alueella ja kytkee seudun vesistöt keskiseen Järvi-Suomeen.