Asukkaat

Katso video

HEINOLASSA ON MUKAVA ASUA

Heinola on kokoaan suurempi paikka kasvaa – Heinolassa on tilaa ja aikaa isommalle elämälle. Siis pieni kaupunki, johon mahtuu iso elämä. Siksi 99 % muuttajista suosittelee Heinolaa. 

Iso elämä on yhteisen hyvän rakentamista, toisten huomioimista ja heistä välittämistä. Iso elämä on anteliasta. Se on avoin kutsu tulla kokemaan elämää Heinolassa. Tutustu pieneen kaupunkiimme niin tiedät miksi.

Heinolassa kaikki palvelut ovat lähellä. Koulut, kaupat, kunnalliset palvelut ja terveydenhoito sekä harrastusmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä keskustasta. Hyvät kulkuyhteydet, moottoritie ja nopeat junayhteydet Lahdesta, yhdistävät Heinolan pääkaupunkiseutuun, joka on vain reilun tunnin matkan päässä.

Heinolan edullinen asumistaso ja elämisen korkea laatu tarjoavat hyvät mahdollisuudet yrittäjille ja työntekijöille muuttaa kaupunkiin. Tarjolla on monenlaisia asumisvaihtoehtoja edullisista vuokra-asunnoista kohtuuhintaisiin omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloasuntoihin aivan keskustan tuntumassa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: