Vapaat teollisuustilat ja -tontit

Yrityksille tilaa rakentaa ja kasvaa

Elinvoimaiseen ja viihtyisään Heinolaan on helppo tulla eri puolilta Suomea. Kehä III:lta Heinolan keskustaan on vain tunnin ajomatka. Tutkimusten mukaan noin puolet Suomen liike-elämästä sijaitsee 150 km säteellä Heinolasta.

Heinolassa yritys on lähellä kotimaisia markkinoita, mutta myös kansainväliset yhteydet ovat erinomaiset. Rautatie Lahteen on käytössä tavaraliikenteelle. Heinolasta on myös hyvät vesiyhteydet Päijänteen kautta Lahteen/Jyväskylään ja Kymijokea Kouvolan suuntaan.

Kaupungilla on hyvät valmiudet toteuttaa eri kokoisia tiloja avaimet käteen -periaatteella.

Vuohkallion teollisuusalueella on valmiiksi kaavoitettua teollisuusaluetta, jossa maa-alan omistava rakennusalan operaattori voi toteuttaa hallin hyvinkin lyhyellä toimitusajalla. Tilaa teollisuudelle löytyy myös Hevosaaresta ja Sahanniemestä.

Uusin teollisuusalue – Vierumäen yrityspuisto – on valmistumassa Vierumäelle E75-moottoritien liittymään 21. Aluetta rakennetaan Heinolan kaupungin toimesta ja tähtäimessä on monia isoja kaupan toimijoita, logistiikkayrityksiä sekä teollisuus- ja jalostustoimintaa. 135 km moottoritietä Helsinkiin ja Vuosaaren satamaan takaa loistavan kuljetusyhteyden. Yrityspuisto on vertaansa vailla oleva teollisuuden ja logistiikan solmukohta!

Tutustu teollisuusalueiden kuvauksiin

%d bloggaajaa tykkää tästä: