Tee etätyötä ja viihdy Heinolassa

Tee etätyötä ja viihdy Heinolassa

Koronapandemia käynnisti Suomessa ennen näkemättömän etätyöbuumin, josta on tullut uusi normaali. Myös yritykset ovat huomanneet, että hyvin suunnitellulla etätyöllä voidaan tehostaa työtä, saada nopeasti uusia resursseja uusiin hankkeisiin ja säästää vieläpä yrityksen kustannuksia.

Etätyötä ja laatua elämään
Heinola tarjoaa etätyötä tekeville ihmisille erinomaisen mahdollisuuden yhdistää työ ja laadukas oleskelu miellyttävässä ympäristössä. Elinvoimapalvelujen  keskustassa ylläpitämä avoin tila Spotti tarjoaa maksutonta etätyötilaa kaikille halukkaille. Spottia voivat käyttää ohikulkijat, vapaa-ajan asukkaat, mökkiläiset, heinolalaiset ja kaikki etätyö- tai kokoustilaa tarvitsevat ihmiset.

Etätyötilaa ei tarvitse, eikä voi varata etukäteen. Spottiin voi tulla arkisin ja ottaa käyttöön paikan etätyöhuoneessa. Käytössä on myös hyvin varusteltuja kokous-, neuvottelu- ja ryhmätyötiloja, joissa voi hyödyntää uutta kokoustekniikkaa ja ilmaisia verkkopalveluja. Neuvottelutilat kannattaa varata etukäteen, jos mahdollista. Spotti palvelee myös walk-in asiakkaita tilanteen mukaan ja varausten salliessa.

Spotin henkilökunta on paikalla arkisin kello 8 –15.30 välisenä aikana. He neuvovat mielellään asiakkaita niin Spotin palveluissa kuin myös kivan lounaspaikan tai erilaisten palvelujen etsinnässä.

Heinola lähiympäristöineen sopii hyvin verkossa tapahtuvaan etätyöhön, sillä Spotin ilmaisten verkkoyhteyksien lisäksi Heinolan seudulla on yleisesti tarjolla nopeita 5G-yhteyksiä useammalta operaattorilta.

Edullista asumista
Heinola tarjoaa myös laadukkaat olosuhteet asumiseen joko vuokra- tai omistusasunnoissa. Heinolan vuokra-asunnoilla on runsaasti tarjolla 1-4 huoneen kerros- tai rivitaloasuntoja ja vuokrien hinnat ovat puolet tai kolmannes pääkaupunkiseudun hinnoista.
Omistusasuntoja on tarjolla kaupungin keskustassa kuin myös taajamissa lähellä luontoa. Laadukkaan rivi- tai omakotitalon Heinolassa saa pääkaupunkiseudun yksiön tai kaksion hinnalla.

Viihdy vapaa-ajalla
Heinolan slogan on pieni kaupunki – Iso elämä. Pieni kaupunki Jyrängön virran varrella on yksi Suomen kauneimpia. Etäisyydet ovat lyhyet ja puhdas luonto vesistönäkymineen ovat aivan vieressä. Heinola kuuluukin maamme ensimmäisten kansallisten kaupunkipuistojen joukkoon. Heinola on myös kulttuurikaupunki – maankuulut museot, juuri uudistettu lintutarha, suosittu kesäteatteri ja lukuisat konsertit ja tapahtumat kokoavat ystävät ja vieraat yhteen.

Puhdasta luontoa ja liikuntaa
Heinolan monipuoliset harrastusmahdollisuudet täydentävät pienen kaupungin idylliä. Omaehtoista liikuntaa voi harrastaa lukuisilla liikuntapaikoilla tai upeassa luonnossa esim. Ilvesharjulla, vesillä Ruotsalaisella ja Konnivedellä tai patikoiden lähimetsiin merkityillä reiteillä, joissa on ylläpidettyjä tauko- ja leiripaikkoja.

Harrastuksia yksin tai yhdessä
Ohjatun liikunnan tarjontaa on runsaasti ja harrasteryhmiin mahtuu mukaan uusia tulijoita.. Jyränkölän kansanopisto tarjoaa monia vaihtoehtoja, samoin vilkas yhdistys- ja seuratoiminta. Lähellä on myös Suomen suurin liikunta- ja vapaa-ajankeskus Vierumäki, jossa aktiiviliikkujalle on tarjolla ihan kaikki. Irtautuminen arjesta virkistää!

Nowene-Nordic Spa kylpylä.

Kolme kylpylää
Heinola on myös perinteinen kylpyläkaupunki, jossa toimii kolme kylpylää: Nowene entisen Reumasairaalan tiloissa, Kumpeli Spa hotellin yhteydessä lähellä keskustaa ja Suomen Urheiluopiston uimahalli ja virkistysallaosasto Vierumäellä

%d bloggaajaa tykkää tästä: