Asukkaat

Katso video

HEINOLA – MUKAVA PAIKKA ASUA

Heinola on kokoaan suurempi paikka kasvaa – Heinolassa on tilaa ja aikaa isommalle elämälle. Siis pieni kaupunki, johon mahtuu iso elämä. Siksi 99 % muuttajista suosittelee Heinolaa. 

Iso elämä on yhteisen hyvän rakentamista, toisten huomioimista ja välittämistä. Iso elämä on anteliasta. Se on avoin kutsu tulla kokemaan elämää Heinolassa. Tutustu pieneen kaupunkiimme niin tiedät miksi.

Heinolassa kaikki palvelut ovat lähellä. Koulut, kaupat, kunnalliset palvelut ja terveydenhoito sekä harrastusmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä keskustasta. Hyvät kulkuyhteydet, moottoritie ja nopeat junayhteydet Lahdesta, yhdistävät Heinolan pääkaupunkiseutuun, joka on vain reilun tunnin matkan päässä.

ASU LEVEÄMMIN

Heinolan edullinen asumistaso ja elämisen korkea laatu tarjoavat hyvät mahdollisuudet yrittäjille ja työntekijöille asettua kaupunkiin. Tarjolla on sekä työpaikkoja että monenlaisia asumisvaihtoehtoja edullisista vuokra-asunnoista kohtuuhintaisiin omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloasuntoihin aivan keskustan tuntumassa. Heinolassa on edulliset asumisen neliöt!

Tutustu tarjontaan esim. näistä linkeistä:
• Heinolan vuokra-asunnot (heinolanvuokra-asunnot.fi)
• Oikotie / vuokrattavat asunnot (asunnot.oikotie.fi)
• Oikotie / myytävät asunnot (asunnot.oikotie.fi)
• Duunitori/työpaikat (duunitori.fi/tyopaikat/heinola)

Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta -kampanja käynnistyi syyskuun puolessa välissä. 2020. Sillä halutaan kääntää kuluttajien katseet oman seudun kaupunkeihin ja keskustoihin. Tavoite on rohkaista väkeä viihtymään keskustojen ravintoloissa, kahviloissa sekä paikallisissa kivijalkojen erikoiskaupoissa. Mukana on peräti 19 kaupunkikeskustaa ympäri Suomea ja mukana on myös Heinola.

%d bloggaajaa tykkää tästä: