Vapaat teollisuustilat ja -tontit

Yrityksille tilaa rakentaa ja kasvaa

Elinvoimaiseen ja viihtyisään Heinolaan on helppo tulla eri puolilta Suomea. Kehä III:lta Heinolan keskustaan on vain tunnin ajomatka. Tutkimusten mukaan noin puolet Suomen liike-elämästä sijaitsee 150 km säteellä Heinolasta.

Heinolassa yritys on lähellä kotimaisia markkinoita, mutta myös kansainväliset yhteydet ovat erinomaiset. Rautatie Lahteen on käytössä tavaraliikenteelle. Heinolasta on myös hyvät vesiyhteydet Päijänteen kautta Lahteen/Jyväskylään ja Kymijokea Kouvolan suuntaan.

Kaupungilla on hyvät valmiudet toteuttaa eri kokoisia tiloja avaimet käteen -periaatteella.

Vuohkallion teollisuusalueella on valmiiksi kaavoitettua teollisuusaluetta, jossa maa-alan omistava rakennusalan operaattori voi toteuttaa hallin hyvinkin lyhyellä toimitusajalla. Tilaa teollisuudelle löytyy myös Hevosaaresta ja Sahanniemestä.

Heinolan uusin teollisuusalue, Vierumäen yrityspuisto,  on valmistunut Vierumäelle E75-moottoritien liittymään 21. 

Vierumäen yrityspuisto on sijainniltaan vertaansa vailla oleva teollisuuden ja logistiikan solmukohta  Lahden ja Heinolan puolivälissä. Etäisyys moottoritietä pääkaupunkiseudulle on vain 120 kilometriä. Puolet Suomen elinkeinoelämästä ja yli 1,5 miljoonaa asukasta on 150 km säteellä.

Heinolan teollisuusalueet

%d bloggaajaa tykkää tästä: