Vierumäen yrityspuisto

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan Vierumäelle on valmistumassa Vierumäen Yrityspuisto, vertaansa vailla oleva teollisuuden ja logistiikan solmukohta E75-valtaväylän liittymässä. 135 km moottoritietä Helsinkiin ja Vuosaaren satamaan takaa loistavan kuljetusyhteyden. Puolet Suomen elinkeinoelämästä ja yli 1,5 miljoonaa asukasta on tavoitettavissa 150 km säteellä. Alueella on voimassa oleva asemakaava ja kunnallistekniikka vieressä. Lisäksi Heinolan ympäriltä löytyy noin 800 000 tonnia uusiutuvaa raaka-ainetta ja alueen muiden teollisten toimijoiden hyödynnettävissä olevia sivuvirtoja.

Yrityspuiston lähellä olevat yritykset, mm. Versowood, Betset, Vierumäen Metalli, Vierumäen liikunta ja vapaa-ajankeskus, Vierumäen Matkakeidas, Weckman Steel ja Oiwa Wood Solutions, edustavat alojensa ehdotonta huippua ja tarjoavat synergiaetuja alueelle sijoittuville uusille yrityksille. Työpaikkoja alueella on jo nyt 1 100.

Heinolan upea luonto ja järvimaisemat tarjoavat laadukasta, mutta kohtuuhintaista asumista palveluiden äärellä. Pienessä kaupungissa asiointi on vaivatonta, kun kaikki on lähellä. Vierumäen vapaa-ajankeskus tuo puolestaan mahdollisuuksia työntekijöiden hyvinvointiin, mutta tarjoaa myös monipuolisia majoitus- ja kokouspalveluita.

Lisätietoja:
elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
050 576 8600
timo.kaattari(a)heinola.fi

 

Categories: Yleinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: