Oiva Wood Solutions  – puurakentamisen ammattilainen

Oiva Wood Solutions  – puurakentamisen ammattilainen

Oiva Wood Solutions tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Yritys valmistaa seinä- välipohja- ja yläpohjaelementtejä, sekä erilaisia komponentteja ja naulalevyrakenteita kaikenlaiseen puurakentamiseen. Normaaliin toimitussisältöön kuuluvat suunnittelu, valmistus ja asennus. 3D-suunnitelmat ovat tarkkoja ja nykyaikaisilla laitteistoilla valmistettavat puuelementit mittatarkkoja, mikä takaa tuotteiden sopivuuden ja nopean asentamisen kohteessa. Laatu varmistetaan tuotteiden laadunvarmennusdokumenteilla.

Oiva Wood Solutionsin asiakkaita ovat pääasiassa rakennuttajat ja rakennusliikkeet, mutta asennusvalmiita kattoristikkoratkaisuja tarjotaan myös kuluttajille.

Oiva Wood Solutionsin toimitilat ovat Vierumäellä. Tehdas sijaitsee samalla tontilla Puumerkki Oy:n uuden keskusterminaalin yhteydessä, ja myös toimistotilat jaetaan puumerkkiläisten kanssa. Oiva Woodin myynti palvelee asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan niin toimistolla kuin rakennuskohteissa.

OivaWood johto 2023
Oivan johto ja myyntiteam: Mika Hyysti (vas.), Joni Kimonen, Jarno Matilainen ja Jonna Kauhtila.

Ammattilaisasiakkaat voivat tiedustella rakentamisen tuoteosia suoraan Oiva Wood Solutionsin myynnistä tai Puumerkin rakennusliikemyynnistä. Oiva Woodilla on vähittäismyyntiä ainoastaan kattoristikkotuotteista.

Toiminta numeroina 2022

Henkilöstö: 62

Liikevaihto 8,6 M€

Johdon/myynnin yhteyshenkilöt

Panu Miettinen, konsernin CEO

Mika Hyysti, liiketoiminnan johto

Joni Kimonen, myyntipäällikkö

Jarno Matilainen, tuotantopäällikkö

Jonna Kauhtila, tuotepäällikkö

https://oivawood.com/yhteys/