Oiva Wood Solutions  – puurakentamisen ammattilainen

Oiva Wood Solutions  – puurakentamisen ammattilainen

Ammattimaiseen puurakentamiseen keskittyvä Oiva Wood Solutions tarjoaa ekologisia ja kestäviä ratkaisuja kerros- ja rivitalojen sekä julkisten tilojen rakentajille. Oiva Wood Solutions Oy syntyi kesällä 2019, kun Koskisen taloteollisuus siirtyi Puumerkki Groupin omistukseen. Puumerkki Groupiin kuuluvat Oiva Wood Solutions Oy:n lisäksi Puumerkki Oy ja Puumerkki AS.

Oiva Wood Solutions on puurakentamisen kokonaisvaltainen asiantuntijakumppani, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Yritys valmistaa OIVA-elementtejä, -komponentteja ja – naulalevyrakenteita kaikenlaiseen rakentamiseen. Normaaliin toimitussisältöön kuuluvat suunnittelu, valmistus, toimitus ja asennus kohteessa. 3D-mallien pohjalta toteutettavat suunnitelmat ovat tarkkoja, ja nykyaikaisilla laitteistoilla valmistettavat, seinien sekä väli- ja yläpohjien puupohjaiset tuoteosat mittatarkkoja. Jatkuva laaduntarkkailu takaa tuotteiden sopivuuden ja sujuvan asentamisen kohteessa. Laatu varmistetaan tuotteiden laadunvarmennusdokumenteilla.

Oiva Wood Solutionsin asiakkaita ovat pääasiassa rakennuttajat ja rakennusliikkeet, mutta asennusvalmiita kattoristikkoratkaisuja tarjotaan myös kuluttajille.

Oiva Wood Solutionsin toimitilat ovat Vierumäellä. Tehdas sijaitsee samalla tontilla Puumerkki Oy:n uuden keskusterminaalin yhteydessä, ja myös toimistotilat jaetaan puumerkkiläisten kanssa. Oiva Woodin myynti palvelee asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan niin toimistolla kuin rakennuskohteissa.

Oivan johto ja myyntiteam: Timo Kämppi (vas.), Mikko Patteri, Vesa Saarelainen ja Jonna Kauhtila.

Ammattilaisasiakkaat voivat tiedustella rakentamisen tuoteosia suoraan Oiva Wood Solutionsin myynnistä tai Puumerkin rakennusliikemyynnistä. Oiva Woodilla on vähittäismyyntiä ainoastaan kattoristikkotuotteista.

Toiminta numeroina 2020

Henkilöstö: 48

Liikevaihto 7 M€

Johdon/myynnin yhteystiedot

Panu Miettinen, konsernin CEO

Mikko Patteri,  liiketoiminnan johto (vt.)

Vesa Saarelainen, myynti  040 553 4267

Jonna Kauhtila, projektinjohto

Timo Kämppi, tuotanto ja asennus

https://oivawood.com/yhteys/

%d bloggaajaa tykkää tästä: