Duunitreffit 2024 yhdistää jälleen yritykset ja työnhakijat Heinolassa

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupungin työllisyyspalvelut, Heinolan Yrittäjät, Koulutuskeskus Salpaus, TE-toimisto sekä Jyränkölän Setlementti järjestävät jälleen yhteistyössä heinolalaisille räätälöidyt Duunitreffit-rekrytapahtuman Heinolan WPK-talolla tiistaina 6.2.2024 klo 12–15.

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu työtä tarjoaville työnantajille sekä kaiken ikäisille työnhakijoille. Duunitreffeillä voi esitellä määräaikaisia töitä, kausi- ja kesätöitä kuin myös vakituisia työtehtäviä.

Heinolassa treffeillä mukana on myös Koulutuskeskus Salpauksen edustaja kertomassa palveluistaan ja TE-palvelujen asiantuntija esittelemässä mm. palkkatuen avulla työllistämistä.

Jyränkölän työllistämisasiantuntija esittelee Duunitreffeillä Jyränkölän setlementin kesätyöpassikampanjaa ja Heinolan kaupungin työllisyyspalvelut esittelevät puolestaan kaupungin kesätyöpaikkoja ja kertovat hakuprosessista.

Paikalla Heinolan Duunitreffeillä on myös Heinolan Yrittäjien puheenjohtaja Kati Klinga, joka avaa treffit kello 12.

EURES – töitä Euroopassa

Heinolan Duunitreffeillä on mahdollisuus keskustella myös EURES-asiantuntijan kanssa, jolta saa lisätietoa työvoiman hankinnasta Euroopasta. EURES on vuonna 1994 perustettu työllisyyspalvelujen eurooppalainen yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on helpottaa työntekijöiden vapaata liikkuvuutta. Verkostossa tehdään töitä, jotta Euroopan kansalaiset saavat samat mahdollisuudet hakea töitä katsomatta kieli- ja kulttuurieroihin kaikkialla Euroopassa. EURES-verkoston portaalissa on marras-joulukuun vaihteessa 3,9 miljoonaa työtehtävää.

Yrittäjä varmista paikkasi ja ilmoittaudu 26.1.2024 mennessä
WPK-talon Duunitreffeillä on nyt tarjolla aiempaa enemmän esittelypaikkoja yrityksille.
Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

Duunitreffit 2024.

Tarkemmat osallistumisohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tammikuun aikana.

Lisätietoja tapahtumasta:
Työllisyyskoordinaattori
Tero Auvinen
tero.auvinen@heinola.fi
Puh. 044 769 4250

 

Categories: DuunitreffitYleinen