Elinvoimapalvelut muuttaa torin laidalle

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoima- ja työllisyyspalvelut, etätyötila Spotti ja Jyränkölän tukirinki muuttavat 8. helmikuuta alkaen Wanhasta Lehtitalosta entisen Nordean tiloihin torin laidalle.

Muutto tapahtuu porrastetusti siten, että ensimmäisenä uusiin tiloihin sijoittuu Spotti, sitten työllisyyspalvelut. Viikon 6 lopulla uusiin katutason tiloihin tulee myös Jyränkölän tukirinki. Elinvoimajohtaja ja elinkeinopäällikkö vaihtavat toimistoa lennossa työkiireiden mukaan.

Käynti elinvoiman ja Spotin tiloihin tapahtuu Tori- ja Kirkkokadun kulmasta, työllisyyspalveluille on oma sisäänkäynti Kirkkokadulta. Etätyötilan ja elinvoiman osoite on jatkossa Torikatu 8 ja työllisyyspalvelujen Kirkkokatu 8.

Samaan katutason kerrokseen elinvoiman kanssa muuttaa helmikuun aikana myös Heinolan kaupunginmuseon toimisto.

Spotti on kiinni muuton ajan viikolla 6. Muutto kestää useamman päivän, koska elinvoimapalvelut siirtävät myös vanhat kalusteet uuteen toimipaikkaan.

Entisen Nordean kiinteistön omistaa pääosin Marjatta ja Eino Kollin säätiö, joka on uudistanut rakennuksen sen funkkis-henkeä noudattaen. Rakennuksen toiseen kerrokseen ja ullakkotiloihin on tehty asuinhuoneita ja katutason liiketilat on kunnostettu.

Säätiö lahjoitti rakennuksen katutason ja kellarin varastotilojen osakkeet Heinolan kaupungille, joka tarjoaa tilat nyt elinvoimapalvelujen ja museon käyttöön. Samalla Heinolan kaupunki luopuu Wanhan Lehtitalon vuokratiloista.

Categories: Yleinen