Flirttikurssi kesäteatterissa – hauska palkinto henkilöstölle

Published by kari@k-systems.fi on

Kesän koittaessa henkilöstön kesken hauskan illan voi viettää helposti Heinolan kesäteatterissa. Vaihtoehtoisesti henkilökuntaa voi muistaa talven aherruksesta kesäteatterilipuin. Heinolan kesäteatterissa suunnataan tulevana kesänä flirttikurssille.

Sari Siikanderin ohjauksessa esitys Flirttikurssi 55+, joka kertoo riemastuttavan tarinan ryhmästä kuusikymppisiä miehiä ja naisia, jotka ilmoittautuvat kansalaisopiston flirttikurssille oppimaan, miten valloitetaan kumppani.

Ruostuneet hurmaustaidot uuteen nousuun. Miten valloitetaan kumppani ja saadaan haaviin jopa se suuri rakkaus. Kurssi yhdistää lesket, ikisinkut, eronneet ja karanneet. He ovat kaikki samassa veneessä, uuden alun edessä ja valmiina parisuhteen pyörteisiin, mutta hieman ruostunein hurmaustaidoin.

Mukaan yli 55-vuotiaiden flirttailun lyhyttä oppimäärää omaksumaan eksyy myös eräs nuorempi lemmennälkäinen. Ryhmän opettajana häärivän Jarin opetusmetodit herättävät epäilyksiä, ja kurssilaisissa alkaa kyteä kansalaisopistokapina. Onnistuisiko flirttailu sittenkin parhaiten ihan omin neuvoin? Flirttikurssi 55+ on lämminhenkinen ja hauskoine roolihenkilöineen elämänmakuinen näytelmä kaikkine rosoineen.

Liput ennakkoon kulttuuritoimistosta
Kauppakatu 4, 03 849 3606,

kulttuuritoimisto@heinola.fi

Kulttuuriotoimistosta voi tilata myös väliaikatarjoilut.

Rooleissa: Anu Sinisalo, Ilmari Saarelainen, Jaana Saarinen, Jonna Järnefelt, Emilia Sinisalo, Kristo Salminen, Pentti Helin, Mikko Virtanen

Esityskausi: 16.6.-27.7.

heinolankesateatteri.fi

Categories: Yleinen