FRUSH – kiertotalouden megatapahtuma Forssan Kehräämöllä 27.4.

Published by kari@k-systems.fi on

FRUSH on innovatiivinen kiertotalouden kasvuyritys- ja startuptapahtuma, joka kokoaa yhteen kasvuhakuiset yrittäjät, startupit, rahoittajat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset sekä muut aiheesta kiinnostuneet toimijat yhteen Forssan Kehräämölle 27.4.

FRUSH pitää sisällään monipuolista ohjelmaa, kuten ajankohtaisia alustuksia ja paneelikeskusteluja. Vuoden 2023 tapahtuman teemoja ovat vastuullisuus, energia, ICT kiertotaloudessa, vesiensuojelu, hävikin vähentäminen ja raaka-ainekierto.
FRUSHin puhujina ovat tänä vuonna mm.
MARKUS PREISSINGER, Head of research, Voralbergin yliopisto, Itävalta
MIKA JÄRVINEN, Aalto-yliopiston energiantekniikan professori
RISTO LINTURI, sarjayrittäjä, tulevaisuudentutkija
Tapahtuma huipentuu FRUSH 2023 StartUp -kilpailun palkintojen jakoon ja palkittujen ideoiden esittelyyn.

FRUSH-tapahtumaan voi osallistua vieraana tai näytteilleasettajana. Päivän ohjelmaa voi seurata myös verkossa. FRUSH-tapahtuman järjestää Forssan Yrityskeskus ja osallistuminen vieraana on kävijöilleen maksuton.

Etkoilla verkostutaan

FRUSH-tapahtuma koostuu kahdesta erillisestä tapahtumapäivästä, 26.4. pidettävästä Verkostoitumispäivästä ja varsinaisesta FRUSH Innovating the Circular Economy -tapahtumasta.

FRUSH-etkoilla järjestetään jo viime vuonna kiitosta saanut verkostoitumispäivä yritysvierailuineen. Yritysvierailut käynnistyvät klo 12 ja päättyvät klo 17 Forssan museolle. Päivän aikana tutustutaan alueen kiertotalouden yrityksiin ja vaikuttajiin.
Vierailukohteina ovat Uusioaines, JOSPAK sekä HAMK Mustiala ”Lanta pikana puhtaaksi- hankkeen innovaatio”

Verkostoitumispäivä huipentuu virallisiin FRUSH-etkoihin, jossa tarjolla verkostoitumisen lisäksi tapaspöytä ja ohjelmaa.

Molempiin tilaisuuksiin voi vielä päästä mukaan ilmoittautumalla viimeistään perjantaina 14.4. mennessä.

Linkki Verkostoitumispäivään.

Linkki FRUSH-tapahtuman ilmoittautumiseen.

Lisätietoja

www.frush.fi

Categories: Yleinen