Heinäsaaren myynti kiinnostaa – esittelyjä yrityksille

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki on parhaillaan myymässä Heinäsaaren leirintäalueen rakennuksia huutokaupalla huutokaupat.com -verkkopalvelussa innovatiiviselle yritykselle. Myynti kiinnostaa yrityksiä laajalti ja kysymyksiä rakennuksista ja alueen käytöstä tulee runsaasti.

Huutokaupat.com palvelussa kohteeseen on käynyt tutustumassa jo n. 35 000 kiinnostunutta. Tarjouksia oli viikolle 6 mennessä tehty 36, joista korkein oli 123 500 euroa. Leirintäalueen myyntiaikaa on jatkettu 15.3.2021 asti.

Esittelyjä ostoaikeista kiinnostuneille
Jotta kysymysten tulvaa voidaan purkaa, niin Heinolan kaupunki järjestää helmikuun lopussa ja maaliskuun alussa tutustumistilaisuuksia Heinäsaaren leirintäalueelle rakennuksien ostamisesta kiinnostuneille yrittäjille.
Esittelytilaisuuksia Heinäsaareen järjestetään maanantaisin 22.2., 1.3. ja 8.3. kello 11 ja 12.30. Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua ennakolta Heinolan kaupungin kiinteistötoimelle sähköpostilla. Ilmoittautumisessa tulee olla tutustujan ja yrityksen nimi sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä haluttu aika tutustumiselle.

Esittelytilaisuuksiin otetaan kerralla mukaan max. 10 henkeä koronarajoitusten vuoksi.
Kierroksen aikana on mahdollista tutustua päärakennukseen, mökkeihin saunoihin sekä talous- ja huoltotiloihin kaupungin edustajan opastuksella.

Ilmoittautumisen voi lähettää sähköpostilla osoitteella jari.kuosa@heinola.fi., hän vastaa myös alueen rakennuksiin liittyviin kysymyksiin. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään neljä päivää ennen esittelyä.

Esittelyt ja ilmoittautuminen

  • 22.2. kello 11 tai 12.30 esittelyt, ilmoittautuminen 18.2. kello 14.00 mennessä.
  • 1.3. kello 11 tai 12.30 esittelyt, ilmoittautuminen 25.2. kello 14.00 mennessä.
  • 8.3. kello 11 tai 12.30 esittelyt, ilmoittautuminen 4.3. kello 14.00 mennessä.

Osallistuminen vahvistetaan ilmoittautujalle sähköpostilla, jossa kerrotaan myös esittelykierroksen aloituspaikka, esittelijän nimi ja tarkka aika.
Ilman ennakkoilmoittautumista ei ole mahdollista osallistua esittelytilaisuuksiin.

Heinäsaaren leirintäalueen myytäviin rakennuksiin voi tutustua huutokaupat.com ja businessheinola.fi verkkopalveluissa.

Linkki huutokaupat.com

Linkki businessheinola.fi

Lisätiedot
Kiinteistöpäällikkö Jari Kuosa
044 797 6859

 

Categories: Invest InYleinen