Heinola etsii kahvilayrittäjää perhepuistoon

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki etsii Heinolan vanhalle linja-autoasemalle kahvilayrittäjää, joka tarjoaisi kahvilapalveluja alueelle rakennetun liikennepuiston ja vieressä olevan lintuhoitolan vieraille.

Liikennepuistosta odotetaan muodostuvan lapsiperheille yhteinen perhepuisto ja vapaa-ajan viettopaikka, johon tullaan vaikka koko päiväksi varsinkin loma-aikoina.

Alueelle rakennetaan ensi kesän aikana myös suuren suosion saavuttanut uutuus, pumptrack-rata, jota pitkin ajetaan polkupyörillä. Polkemisen sijaan eteenpäin kuljetaan pumppaavan liikkeen voimalla.

Aktiivivapaa-ajan viettäjille rakennettava vanha linja-autoaseman alue on vain vajaan kilometrin päässä Heinolan keskustasta ja muutaman sadan metrin päässä urheilupuistosta, tenniskentistä ja uimahallista.

Heinolan kaupunki toteuttaa perhepuistohanketta asukkailta keräämänsä palautteen perusteella. Kyselyssä tiedusteltiin lasten, nuorten ja perheiden toiveita kaupungin viihtyvyydestä ja toiminnoista.

Palautteissa nousi esiin erityisesti liikennepuisto ja pumptrack ja toivottiin aluetta, jossa voi omatoimisesti viihtyä yhdessä perheen kanssa.
Vanhan linja-autoaseman tiloja tarjotaan yrittäjälle, joka voisi ideoida myös muita palveluita perhepuistoon. Heinolan kaupunki toivoo yrittäjältä innovatiivista työotetta ja halua osallistua koko alueen ideointiin. Aikaisempi alan yrittäjyys katsotaan eduksi.

Yrittäjän kilpailutus käynnissä

Yrittäjää haetaan kilpailutuksella, jolla pyritään monivuotiseen sopimukseen.
Kilpailutuksen tarjoukset tulee jättää 16.4.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: tarjoukset@heinola.fi.
Viestin otsikkokenttään aiheeksi: Perhepuiston kahvilayrittäjä

Tarjouksessa tulee olla suunnitelma siitä, mitä palveluita yrittäjä tuottaisi vanhassa asemarakennuksessa ja esitys vuosivuokran suuruudesta vuodelle 2021

Valintakriteereinä tarjousten arvioinneissa on mitä palveluita yrittäjä aikoo tuottaa, sisältö ja laatu (65 %) sekä ehdotusta vuosivuokrasta (35 %)

Tarjousten perusteella kutsutaan kolme yrittäjää haastatteluun. Yrittäjä valitaan keskustelujen ja kriteereiden perusteella.

Yrittäjäksi aikovat voiva sopia tutustumisesta tiloihin kiinteistöpäällikkö Jari Kuosan kanssa.
Jari Kuosa
kiinteistöpäällikkö
jari.kuosa@heinola.fi
044 797 6859

Lisätietoja tarjouspyyntöön liittyvistä asioista voi kysyä liikunnan palvelupäällikkö  Maria Kaikkoselta  12.4.2021 mennessä. Kysyjille vastataan yhteisesti.

Maria Kaikkonen
liikunnan palvelupäällikkö
maria.kaikkonen@heinola.fi
044 797 8570

 

Categories: Yleinen