Heinolassa tarjolla töitä osaajille

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki on parhaillaan tekemässä tiikerinloikkaa uuteen kasvuun. Heinolan seudun yrityksillä menee juuri nyt kovaa, koronasta huolimatta.
Heinolalaiset vihreän teknologian yritykset, joista hyvinä esimerkkeinä VVR Wood Oy ja Versowood Oy, ovat kasvattaneet myyntiä ja tuotantoaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Ne palkkaavat uutta väkeä ja investoivat kasvuun. Kestävään kehitykseen panostavilla Heinolan Sahakoneilla, Weckmanilla ja RecTecillä on tilaukset myös kasvussa.

Myös hotelli- ja palveluala kasvaa Heinolassa kohisten. Vierumäellä uutena hotellitoimijana aloitti kesällä väkivahva Holiday Club, joka avasi ovensa entisessä Vierumäki Resort hotellissa. Holiday Clubilla on työpöydällä mittavan kylpyläkompleksin suunnitelmat sekä hotellilaajennus. Suomen Urheiluopiston puolella avattiin kesällä uusi Fennada-hotelli, jonka yhteyteen avautui uusi ravintolamaailma hotellin ja opiston päärakennuksen yhteyteen.

Hotellitoiminnan laajuutta kuvaa hyvin se, että Heinolassa on enemmän hotelli- ja majoitustiloja kuin koko muussa Päijät-Hämeessä yhteensä.

Heinolan yritystoiminnan ja matkailun kasvu näkyy myös tilastoissa, sillä Heinola on muuttunut muuttotappiokunnasta kasvukunnaksi vuoden 2021 aikana. Avoimien työpaikkojen osalta lukemat ovat vahvasti kasvussa.

Rekrypalvelu businessheinola.fi sivustolla

Yritysten kasvu vaatii uusia tekijöitä. Heinolan elinvoimapalvelut panostaa osaavan työvoiman tarjontaan. Heinolalla on tiiviit suhteet Hämeen TE-toimistoon, jonka kasvupalveluasiantuntijoiden osaamista valjastetaan Heinolan yrityksien avuksi. TE-toimisto jalkautuu syyskuusta alkaen palvelemaan yrityksiä Heinolassa henkilökohtaisilla tapaamisilla.

Businessheinola.fi-sivustolle on koottu myös uusi avoimet työpaikat palvelu, jossa voi yhdellä silmäyksellä tutkia kattavasti Heinolan seudun työpaikkatarjontaa. Elinvoimapalvelut on avannut myös kuuman linjan tuoreimpien rekrytointietojen välittämiseen yrityksille. Tietoja voi pyytää joko puhelimitse tai verkkolomakkeella.

Kaupunginjohtaja Jari Parkkonen.

Edullista laatua elämiseen Heinolassa

Heinolan kaupunginjohtaja Jari Parkkonen odottaa yrityselämän tiikerinloikasta reipasta kasvua asukaslukuun myös jatkossa.

– Heinolassa voi yhdistää mielenkiintoiset uramahdollisuudet, toimivan arjen ja laadukkaat palvelut. Heinolan kaupunki on panostanut vahvasti peruspalveluihin. Heinolan kaikki koulut alkavat olla uusia, moderneja ja turvallisia, kertoo Jari Parkkonen.

– Heinolan liikunta- ja vapaa-ajan palvelut ovat vertaansa vailla. Heinolalaiset yhdistykset ja seurat ovat saaneet käyttöönsä uusilta kouluilta muunneltavia tiloja. Myös kaupungin vanhat liikuntapalvelut, erityisesti luontoliikunnan osalta ovat hyvässä kunnossa. Kun tähän lisätään vielä Vierumäen laaja liikuntapalveluvalikoima, niin liikuntamahdollisuuksia on enemmän kuin riittävästi, lupaa kaupunginjohtaja Jari Parkkonen.

Kaupunginjohtaja kehottaakin Heinolassa vierailevia tutustumaan ja yllättymään kaupungin tarjonnasta asukkaille.

Kysy työvoimapalveluista 044 797 7002, arkisin klo 9-15
Katso Heinolan avoimet työpaikat

Categories: DuunitreffitYleinen