Heinolalainen Artome Epsonin kanssa Barcelonan ISE-messuilla

Published by kari@k-systems.fi on

Audiovisuaalisen alan huippuyritys Epson esittelee alan johtavilla ISE-messuilla Barcelonassa heinolalaisen Artomen siirrettävän ja asennusvapaan älykalusteen, Artome M10:en.

Artomen ideoima ja valmistama älykaluste pitää sisällään integroidun äänentoistojärjestelmän, helppokäyttöisen videokonferenssiominaisuuden, sekä Epsonin EB-805F laserprojektorin, jossa yhdistyvät tehokas 3LCD-lasertekniikka, 5 000 lumenin valoteho ja jopa 20 000 tunnin huoltovapaa suorituskyky.

Artomen mukanaolo Barcelonan tapahtumassa globaalin Epsonin kanssa on poikkeuksellista, sillä Epson ei ole 20 vuoteen kelpuuttanut yhteistyökumppaneitaan mukaan yhteiselle messuosastolle.

Artome on tehnyt yhteistyötä Epsonin kanssa jo vuodesta 2018, kun yritys lanseerasi ensimmäisen Epson-projektorilla varustetun älykalusteensa, Sittemmin yhteistyö sai jatkoa myös Artome X30:lla, joka on tarkoitettu tuottamaan suurta kuvaa ja ääntä suuriin tapahtumatiloihin.

Artomen perustaja Toni Parikka kertoo, että pandemian jälkeisessä maailmassa työskentelyyn ja tapahtumiin tarkoitetut tilat kaikkialla ovat joutuneet uudenlaisten haasteiden eteen.

– Perinteisiltä tiloilta, esimerkiksi koulujen luokkahuoneilta, vaaditaan etätyön yleistymisen myötä muuntojoustavuutta. Tämä asettaa myös tiloissa käytettävälle teknologialle täysin uudenlaisia vaatimuksia. Tämän vuoden ISE-messuilla Epson and Artome esittelevät yhdessä siirrettäviä, helppokäyttöisiä ja erilaisiin tiloihin helposti mukautuvia ratkaisuja, jotka sopivat niin etä- kuin lähityöskentelyyn, sanoo Toni Parikka.

Lisätietotoja

Piia Kallioinen
Head of Marketing
+358 411 0459

 

Categories: Yleinen