Heinolalainen yritys – nyt kannattaa liittyä Alihankinta.infoon!

Published by kari@k-systems.fi on

Costa Smeralda ristelijään alihankintatöitä tehnyt Mittametalli Heinolasta on mukana alihankinta.infossa.

Alihankinta kasvaa ja kehittyy ja korona vauhdittaa muutosta. Yrityksen kannattaa olla näkyvissä siellä, mistä uusia yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia etsitään. Alihankinta.info on viime vuonna lanseerattu verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen alihankinnan ammattilaiset metalli-, elektroniikka- ja muovialoilta.
Heinolasta yhteistyöverkkoon ovat ensimmäisten joukossa liittyneet alihankintaosaamisen kärkiyritykset Mittametalli Oy ja Viitos-Metalli Oy. Töitä ja tekemistä on tarjolla, joten palvelussa kannattaa olla näkyvillä.
Yritykset voivat hakea alihankkijoita ja kumppaneita esimerkiksi eritysosaamisen ja laatuvaatimusten sekä yritysten tarjoamien palvelujen perusteella. Metallifirmoja on mukana jo yli 150.

Palvelu ilmainen heinolalaisille yrityksille
Verkkopalvelun käyttö on vielä ilmaista Heinolan metalli-, elektroniikka- ja muoviyrityksille. Heinola on mukana seutukaupunkien yritysverkostot -hankkeessa, jonka kautta yritykset saavat – yhdessä 90 muun seutukaupungin ja yhteistyöorganisaation yrityksen kanssa – tietonsa ilmaiseksi Alihankinta.infoon vuoden 2022 loppuun asti.  Tämän jälkeen Heinolan kaupunki on varautunut tukemaan yritysten mukanaoloa verkostossa.
Hankkeen yrityksille tarjoama näkyvyys on osa palvelun laajentamista kansalliseksi. Alihankinta.infosta viestitään laajasti tilaajille ja koko Suomeen, ja mukaan kerätään uusia yrityksiä, jolloin palvelusta tulee entistä toimivampi ja kiinnostavampi.
Tavoite on kehittää Alihankinta.infosta ammattilaisten tuntema ja käyttämä arjen vakiotyökalu. Portaalia kehitetään suunnitelmallisesti, markkinoinnista ja tietojen päivittämisestä huolehditaan. Mukana työssä on myös esimerkiksi Teknologiateollisuus.

Elinvoimapalvelut auttaa tarvittaessa liittymisessä
Kirjautuminen palveluun sujuu helposti: klikkaa Alihankinta.info, tutustu ensin ja rekisteröidy sivun ylälaidasta; sen jälkeen jatka ohjeiden mukaan. Kumppaneita etsitään palveluiden ja laatuvaatimusten lisäksi esimerkiksi alueen ja avainsanojen avulla.

Avainsanoiksi yritys voi lisätä vaikkapa erikoisosaamista tai -koneita, referenssitoimialoja, omia tuotteita tai muuta haluamaansa. Kieliksi voi valita suomen, englannin ja venäjän. Heinolan elinvoimapalvelut tarjoaa tarvittaessa apua tietojen lisäämiseen.

Mukaan osaajien verkostoon
Kauhajoelta maailmalle teollisuuden materiaalivirtojen hallintaratkaisuja toimittavan Pesmelin tuotantojohtaja Mikko Marttila: Meitä Alihankinta.info auttaa uusien alihankkijaehdokkaiden löytämisessä. Sopiva yritys löytyy sitä paremmin, mitä paremmin yrityksen tiedot ovat palvelussa.
– Alihankinta.infolla on paikka kiinnostavana työkaluna Hanhikiven megaprojektin toimijoiden piirissä, sanoo kehityspäällikkö Juha Miikkulainen Fennovoimalta.

Lisätiedot ja neuvot tarvittaessa

Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
050 5768 600
timo.kaattari@heinola.fi

Categories: Yleinen