Heinolan elinvoima parantaa tiedotustaan

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoima haluaa parantaa tiedotustaan Heinolan yrittäjille ja lisätä yrittäjien vaikutusmahdollisuuksia elinvoimapalveluiden toimintaan.

Heinolan elinvoima aloittaa ajankohtaisen uutiskirjeen jakelun verkkopalvelustaan businessheinola.fi. Uutiskirjeessä kerrotaan paikalliseen yrityselämään vaikuttavista asioista ja Heinolan elinvoimapalvelujen kehityshankkeista, joissa on mukana muun muassa LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu Lahdesta sekä valtakunnallinen konsulttiyritys FCG.

Säännöllistä viestintää on tarve tehdä myös TEM:in (Työ- ja elinkeinoministeriö), ELY-keskuksen sekä valtiovallan kuntien hoidettaviksi määräämistä asioista.

– Haluamme kuunnella herkällä korvalla yrittäjien näkemyksiä ja ehdotuksia yritysten kehittämiseksi. Viestintää on tarkoitus tiivistää ja konkretisoida käytännön arkeen liittyvillä esimerkeillä ja toimenpiteillä, kertoo elinkeinopäällikkö Timo Kaattari.

– Juuri nyt elämme poikkeustilanteessa koronaepidemian vuoksi ja valtiovalta edellyttää meiltä erityistoimenpiteitä yritysten auttamiseksi. Voimme tarjota apua ja ohjausta muun muassa vuodenvaihteessa käynnistyvän Kustannustuen haussa, tarkentaa Kaattari.

Heinolan elinvoima on käynnistänyt markkinointikampanjan kattavan yritysten osoiterekisterin kokoamiseksi. Uutiskirjeen voi tilata verkossa osoitteessa businessheinola.fi/uutiskirje. Uutiskirjeen tilauksen voi tehdä yksinkertaisesti antamalla palveluun sähköpostiosoitteen ja vahvistamalla sen omassa sähköpostissa. Uutiskirjeen vastaanottamisen voi keskeyttää ja tilauksen voi uudistaa milloin tahansa.

– Me saamme nyt lähetettyä sähköpostiviestejä vain osalle paikallisista yrityksistä. Heinolassa on reilut tuhat yritystä ja haluamme välittää tietoa mahdollisimman monelle yritykselle.

– Erityisesti haluaisimme saada mukaan pienten ja keskisuurten yritysten vetäjiä. Heinolan elinvoiman tarjoamat palvelut samoin kuin uutiskirjeetkin ovat ilmaisia palvelujen käyttäjille, painottaa Timo Kaattari.

Lisätiedot

Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
050 576 8600
timo.kaattari@heinola.fi

 

Categories: Yleinen