Heinolan Heila huippusijalle Toptaste -äänestyksessä

Published by kari@k-systems.fi on

Lähiruokatori ja ravintola Heinolan Heila on äänestetty neljännelle sijalle valtakunnallisessa Pysähtymisen arvoinen paikka -äänestyksessä. Ruoka- ja juomakulttuurin puolesta toimivan Toptaste -yhteisön äänestyksen voitti Pyynikin näkötornin Munkkikahvila ja toiseksi tuli Nummessa, Turun moottoritien varrella toimiva elämystavaratalo Kasvihuoneilmiö. Kolmannelle sijalle arvioitiin nelostien varrella, Pyhäsalmella kellojaan soittava Vaskikello.

Toptasten äänestyksen arvosteluperusteissa Heinola Heilaa kuvataan seuraavasti:
Heinolan Heila on lähiruokatori, pientuottajien kauppapaikka, ravintola ja kahvila sekä juureva hengähdystauko Heinolassa. Heilan tuottajatori on ollut toiminnassa vuodesta 2008 lähtien. Myöhemmin tuottajatorin seuraan avattiin herkullisia ruokia tarjoileva ravintola ja kahvila.

Parhaimmat pysähdyspaikat äänestyksessä TOP20 listalle pääsi myös Heinolan legendaarinen Ravintola Kettu ja Kana.

Toptaste on ruoka- ja ravintolayhteisö, joka tarjoaa ruokadiggareille ajankohtaisia uutisia ruoka- ja ravintolamaailmasta. Yhteisö esittelee myös ruoka- ja juoma-alan taustavaikuttajia, ammattilaisia ja taiteilijoita. Toptaste kertoo, että sen toiminnan tavoitteena on insipiroida kuluttajia syömään paremmin sekä ravintoloissa että kotona!

Toptaste.fi verkkosivulta löytyy myös ravintolaesittelyitä, reseptejä ja blogeja sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Toptaste toimii verkon lisäksi printissä, sosiaalisessa mediassa sekä kuluttaja- että yritystapahtumissa.

Categories: Yleinen