Heinolan kaupunki hakee urakoitsijoita ja palvelun tuottajia – tutustu tarjouspyyntöihin

Published by kari@k-systems.fi on

Siltakadun saneeraukseen etsitään urakoitsijaa kilpailutuksella.

Heinolan kaupunki hakee kilpailutussääntöjen mukaan muun muassa urakoitsijoita toteuttamaan Siltakadun saneerausta, kirkonkylän liikuntahallin rakennus-, LVI- ja sähköurakkaa.

Myös Heinolan satamapalveluiden tuottajaa etsitään kilpailutuksella vuosille 2022-23 samoin kuin lääkäri- ja sairaanhoitopalvelujen tuottajia Heinolan terveyskeskukseen virka-ajan ulkopuoliselle ajalle.

Tarjouspyynnöissä etsitään kaupungin käyttöön niin ikään käytettyä, nelivetoista avolavapakettiautoa sekä Kylpylän uimarannan laiturin tekijää, joka on valmis myös asentamaan laiturin käyttövalmiiksi rantaan.

Tarjouskilpailut on koottu yhteen näkymään Tarjouspalvelussa (tarjouspalvelu.fi). Tarjouskilpailuihin on mahdollista vastata sähköisesti. Tarjouspyyntöjen aiheet, kuvaukset ja määräajat näkee tarjouspalvelussa ilman kirjautumista. Tarjousten jättöajat ovat pääsääntöisesti maaliskuussa.

Tarjouspyyntödokumenttien lataaminen ja tarjouksien jättäminen vaatii sen sijaan rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Rekisteröityminen on maksutonta ja sillä saa käyttäjätunnuksen palveluun välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Tutustu Heinolan kaupungin tarjouspyyntöihin tästä linkistä.

 

 

Categories: Yleinen