Heinolassa kolme taukopaikkaa valtakunnan kärkisijoilla

Published by kari@k-systems.fi on

Iltasanomat on jälleen koonnut lukijoiltaan vinkkejä Suomen parhaista taukopaikoista. Heinola esiintyy listan kärkisijoilla vakuuttavasti, sillä Vierumäen Matkakeidas ja Heinolan Heila sekä Heinolan ABC Vuohkalliossa ovat listan kärkipäässä.

IS:n kyselyssä ehdotuksia parhaista taukopaikoista kertyi yhteensä 300 kappaletta. Heinolan kohteet ovat kuuden eniten mainintoja saaneiden paikkojen listalla. Ykkössijaa pitää hallussaan Ramin Konditoria Mikkelissä viitostien varrella. Ramin Konditorian Visulahden toimipiste oli ykkönen myös viime vuonna.
Vierumäen Matkakeidas on vakiinnuttanut paikkansa matkailijoiden suosikkipaikkana.
Matkakeitaalla saa aamutuimaan monipuolista aamupalaa, päivittäin buffetlounasta ja nälkää voi rauhoittaa myös à la carte -listan antimilla tai Hesburgerin tai Kotipizzan tarjonnalla. Pysähdykseen Vierumäellä voi yhdistää myös ruokakauppaostokset ja lapsille Vierumäellä on oma leikkipaikka.
Vierumäen Matkakeidas huomioi myös koirat, sillä asemalle avattiin äskettäin koirapuisto, jossa koirat voivat liikkua vapaasti tauon aikana.

 

E75 tiellä ajavia palveleva taukopaikka ja lähiruokatori Heinolan Heila on vakiintunut asiakaskunta, joka antaa kiitosta huolenpidosta ja laadukkaasta tarjonnasta. Myymälän valikoimassa on yli 200 pientuottajan tuotetta mukana mm. maankuulua sahtia, ruokaherkkuja sekä käsitöitä ja lahjatavaraa ja tuoretta leipää. Heilan monipuolista ja palvelevaa lihatiskiä on vaikea ohittaa. Heilasta löytyy myös valikoima kotimaisia oluita ja siidereitä.
Heinolan Heilan kahvila-ravintolan ruokalista muikkuannoksineen saa kiitosta kuin myös tuoreet leivonnaiset. Heilassa myös lihattomat ja gluteenittomat asiakkaat on huomioitu hyvin ja ruoka-annokset saa myös mukaan matkan varrella. Heilan pihassa kaupataan kesällä marjoja ja muita tuoreita sadon antimia lähitiloilta. Taukopaikan latauspaikat sähköautoille viimeistelevät palvelun.

Uutena tulijana taukopaikkojen kärkipaikoille Heinolassa pyyhältää Heinolan ABC, joka sai liikenneasemaketju ABC:n toimipisteistä eniten mainintoja kyselyssä. ABC sai kehuja buffetmaailmasta, johon kuuluu kolmen ruokalajin noutopöydän ja salaattipöydän ohella aasialaisia makuja tarjoileva seisova pöytä sekä kebab-, pizza- ja jälkiruokabuffetti. Buffetmaailma on katettu iltayhdeksään saakka ja siitä löytyy syömistä myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
Heinolan ABC:llä arvostetaan myös marketin tarjontaa ja kotimaisten brändien outlet-liikkeitä.

Categories: YleinenYrittäjät