Infoa omistajanvaihdosta – maksuton seminaari 18.10. Vierumäellä

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan ja Päijät-Hämeen Yrittäjät järjestävät tiistaina 18.10. kello 9 -10.30 maksuttoman miniseminaarin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä yrityksen omistajavaihdosta.

Heinolan Yrittäjien puheenjohtajan Mikko Hallikaan mukaan yrittäjän arki pyörii, yritystä rakennetaan, eläkkeelle sitten joskus – koska tulee aika miettiä yrityksen myyntiä, sukupolvenvaihdosta ja yrittäjän perheen etujen turvaamista? Se aika on nyt.

Opiston päärakennuksessa, Wanhassa Salissa järjestettävä tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, eikä osallistuminen edellytä jäsenyyttä.

Yrittäjätapahtumassa selvitetään omistajanvaihdokseen liittyvät tärkeät perusasiat ja oikea valmistautuminen omistajanvaihdokseen.

Mitä tulee ottaa huomioon yrityskaupassa ja omistajanvaihdoksessa, miksi ja miten niihin kannattaa valmistautua, ja minkälaista asiantuntijatukea on tarjolla. Tapahtumassa kuullaan myös yritysjärjestelyistä, joilla yritys voidaan hyvissä ajoin saattaa myyntikuntoon, ja mitä perheoikeudellisia asioita ja dokumentteja on hyvä hoitaa järjestykseen. Asiantuntijana tilaisuudessa on KPMG:n veroasiantuntija Pauli Liiri.

Minisemiaarin päätteeksi Vierumäen toimitusjohtaja Peter Gabrielsson esittelee uudistunutta Vierumäkeä yrittäjän ja yrityksen hyvinvoinnin kumppanina.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 11.10. mennessä tästä linkistä!

Lisätietoja

Mikko Hallikas
050 531 1013

Categories: Yleinen