Katse tulevaisuuteen – heinolalaisille yrityksille maksutonta täsmäkoulutusta

Published by kari@k-systems.fi on

Netta Malin ja Krisse Törö kutsuvat heinolalaisia yrittäjiä maksuttomaan koulutukseen.

Heinolan elinvoimapalvelut järjestää yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa täsmäkoulutusta paikallisille yrityksille. Koulutuksen teemoina ovat mm. yrittäjien ajanhallinta ja markkinointi, kannattavuuden kehittäminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen markkinoinnissa ja myynnissä.

Koulutusta varten heinolalaisista yrityksistä on tarkoitus koota oma, vähintään 10 hengen ryhmä, joka kokoontuu säännöllisesti Spotissa. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti iltaisin kello 17-20, mutta siihen kuuluu myös verkko-opetuksena 3,5 koulutuspäivää, jotka järjestetään päivällä.
– Pyrimme tekemään opiskeluun osallistumisen todella helpoksi yrittäjille. Samalla haluamme aktivoida ja sitouttaa yrittäjiä toimimaan ryhmässä ja auttaa heitä verkottumaan, kertoo elinkeinopäällikkö Netta Malin.

Koulutuksen kokonaiskesto yrittäjille voi olla 6-12 kuukautta ja se on maksutonta, jos yrittäjä tekee oppisopimuksen opetuksesta. Kun yrittäjä tekee oppisopimuksen, niin hänen tulee hankkia itselleen ohjaaja eli mentori.

Mentorin tehtävänä on tarjota opiskelijalle ohjausta ja neuvontaa tehtävien suorittamisessa. Hän myös arvioi opiskelijan edistymistä opiskelussa ja antaa palautetta suorituksista opiskelijalle ja oppilaitokselle. Mentorin ehkä tärkein tehtävä on kuitenkin toimia opiskelijan motivointi- ja tukihenkilönä.

Koulutuskeskus Salpauksen puolelta kouluttajana tulee toimimaan yritys- ja työelämäpalvelujen asiantuntija Krisse Törö. Hän on myös itse yrittäjä ja toimii työnsä ohessa kouluttajana.
– Täsmäkoulutus on yritykselle mahdollisuus ottaa aimo harppaus yrityksen toiminnan kehittämisessä. Kaikki opiskeluun liittyvät harjoitustehtävät voi tehdä omaa yritystä varten, jolloin niitä on helppo soveltaa arkielämässä, lupaa Krisse Törö.
Salpauksen tarjoaman koulutuksen voi myös liittää osaksi yrittäjän ammattitutkintoa.

Koulutus alkaa 17. elokuuta kello 17-20 pidettävällä tilaisuudella Heinolan elinvoimapalveluiden tiloissa Spotissa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 19.6. mennessä.

Krisse Törö
p. 0401319177
kristiina.toro@salpaus.fi

Netta Malin
p. 0447976229
netta.malin@heinola.fi

 

Categories: Yleinen