Kaupungin asiointipalvelut Spottiin – torin laidalle

Published by kari@k-systems.fi on

Elina Siirtola ja Annukka Rissanen palvelevat kaupungin asiakakkaita torin laidalla ma-to kello 9-15.30 ja perjantaisin kello 9-15.

Heinolan kaupungin asiointipalvelut on siirretty elokuun alusta lähtien kaupungintalolta asiointipalvelu Spottiin, Heinolan elinvoimapalvelujen tiloihin.

Uudistuksen johdosta kaupungin palveluissa asioivat asiakkaat ohjataan palveluihin uudella tavalla. Kaupungintalon ovet Rauhankadulla ovat lukittuina ja kaupungin eri toimialat vastaavat tapaamisten toteuttamisesta ja asiantuntijapalveluista vain ajanvarauksella. Kaupungin eri asiantuntijat hoitavat asiakkaiden vastaanoton itse.

Sähköinen ilmoitustaulu käyttöön

Kaikki nähtäville tulevat asiakirjat, kuten kaavat ja lupahakemukset ovat tutkittavissa Spotissa ja tarvittaessa lisätietoja saa ottamalla yhteyttä asiantuntijaan puhelimitse. Lupa- ja valvontapalvelut siirtyvät sähköisen ilmoitustaulun käyttämiseen. Kaikki noudettavat asiakirjat toimitetaan Spottiin tai ne välitetään asiakkaille sähköisesti.

Asiakkaita pyritään myös ohjaamaan käyttämään sähköistä allekirjoitusta, mutta pyydettäessä pöytäkirjat tai muut asiakirjat toimitetaan allekirjoitettavaksi Spottiin. Kaupungintalon oven ulkopuolella oleva postilaatikko on poistettu käytöstä ja kaikki siihen aikaisemmin kaupungille viedyt asiakirjat toimitetaan Spottiin.

Kaupungin palveluita tuodaan uuteen asiakaspalvelupisteeseen vaiheittain ja toimintaa kehitetään yhdessä kaupungin toimialojen kanssa sekä asiakkaiden palautteita kuunnellen.

Etätyötila Spotti edelleen käytössä

Samoissa Savotan tiloissa Torikatu 8:ssa toimii edelleen myös maksuton businessväelle tarkoitettu Spotti-etätyötila. Spotissa on varattavissa kokous-, neuvottelu- ja ryhmätyötiloja, joissa voi hyödyntää uusinta digitaalista kokoustekniikkaa ja ilmaisia verkkopalveluja. Tiloja voi varata sähköpostilla osoitteessa spotti@heinola.fi tai puhelimitse numerosta puh. 044 469 4225.

 

 

 

Categories: Yleinen