Kokeneet eläkeläiset töihin – rekrytapahtuma Lahdessa 11.10.

Published by kari@k-systems.fi on

Päijät-Hämeen Yrittäjät ja Eläkeliiton Päijät-Hämeen piiri järjestävät 10. lokakuuta eläkeläisille kohdennetun rekrytointitapahtuman Wanhan Walimon tiloissa Lahdessa. Tavoitteena on aktivoida kokeneita ammattilaisia jatkamaan työuraansa eläkkeelle siirtymisen jälkeen uudelleen päijäthämäläisissä yrityksissä.

Tilaisuuteen kutsutaan eläkeläisiä sekä osaavaa henkilökuntaa tarvitsevia yrityksien edustajia.
– Työvoimapula on iso ongelma kaiken kokoisissa yrityksissä ja kunnissa. Nyt käännetään yhdessä kaikki kivet ratkaisujen löytämiseksi, lupaa järjestöpäällikkö Jenni Vesanen Päijät-Hämeen Yrittäjistä.

Rekrytointitilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo Päijät-Hämeen Yrittäjistä ja toiminnanjohtaja Kristiina Ketomäki Eläkeliiton Päijät-Hämeen piiristä sekä asiantuntijoita kertomassa mitä  eläkeläisen ja yrittäjän pitää ottaa huomioon rekrytoinnissa.

Tilaisuudessa kerrotaan myös kevytyrittäjyydestä ja kuullaan yritysten kokemuksia eläkeläisten palkkauksesta.

Rekrytilaisuudessa tapahtumaan osallistuvat yritykset pitävät toiminnastaan viiden minuutin mittaiset esittelypuheenvuorot, jonka jälkeen eläkeläisillä on mahdollisuus keskustella tarjolla olevista töistä yritysten edustajien kanssa.

Ilmoittautuminen osoitteessa www.elakeliitto.fi/eläkkeeltätöihin.

Katso tapahtuman ohjelma.

 

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Kristiina Ketomäki
Eläkeliiton Päijät-Hämeen piiri

Puh. 040 845 1922
Sähköposti: paijat-hame@elakeliitto.fi

 

Categories: DuunitreffitYleinen