Koronapandemia vaatii turnauskestävyyttä – ehdota tuki-ideaa

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan yrityksiltä ja yrittäjiltä vaaditaan nyt kovaa turnauskestävyyttä. Koronapandemia talttuu hitaasti ja liiketoiminnan kannalta eletään poikkeusaikaa vielä pitkään. Heinolassa kaikki toivovat Heinolan yritysten selviävän nykyisestä tilanteesta.
Valtionkonttori on avannut yritysten kustannustuen ja yksinyrittäjätuen avustushaun viime viikolla. Yritysten sulkukorvausten haku avataan 12. toukokuuta.
– Heinola on yrittänyt elää yritysten mukana poikkeusaikana. Olemme yrittäneet omin toimenpitein tukea Heinolan yrityksiä ja yrittäjiä pandemian aikana, kertoo elinkeinopäällikkö Timo Kaattari.

Heinolan kaupunki on myöntänyt vuokrahelpotuksia kaupungin kiinteistöissä toimiville yrityksille ja toteuttanut paikallista yritystoimintaa tukevaa markkinointia – Tue paikallista-kampanjalla.

Heinola-lisä valmistelussa – ehdota tuki-ideaa
Kaupunki valmistelee parhaillaan erityistä avustusta, Heinola-lisää koronasta kärsineille yrityksille.
Elinkeinopäällikkö Kaattari pyytää nyt yrittäjiltä ehdotuksia ja tarkennuksia tämän vuoden Heinola-lisän myöntämisperusteisiin.

– Haluamme tarkemmin kartoittaa toimialoja ja yrityksiä Heinolassa, joiden liiketoiminta on välittömästi kärsinyt tai estynyt valtiovallan määräämien rajoittamistoimenpiteiden vuoksi. Kartoitamme sellaiset liiketoiminnan ongelmakohdat, joita valtion myöntämät kustannustuet eivät kata, mutta ovat yrityksen talouden kannalta kriittisiä.
– Pyrimme avaamaan Heinola-lisän hakuprosessin kesäkuun aikana, tarkentaa Timo Kaattari.
Artikkelin lopussa on sähköinen lomake, jolla voi lähettää kehitysideoita Heinola-lisän kohdentamisesta.

Kehitysideoita otetaan vastaan 12. toukokuuta saakka. Elinvoimapalvelut on kirjannut myös aiemmin tulleet ehdotukset ja ne otetaan huomioon Heinola-lisästä päätettäessä.

Lähetä kehitysidea elivoimapalveluille

Lisätietoja
Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
050 576 8600
timo.kaattari@heinola.fi

 

Categories: Yleinen