Kuntabarometri kartoittaa kunnan yrittäjämyönteisyyden – osallistu ja vaikuta

Published by kari@k-systems.fi on

Suomen Yrittäjät kysyy parin vuoden välein yrittäjien mielipiteitä kotikuntansa yrittäjämyönteisyydestä, sen onnistumisista ja kehittämistarpeista.

Uusi kuntabarometri-kysely on parhaillaan käynnissä. Yrittäjät voivat vastata kyselyyn 31.3.2022 saakka. Suomen Yrittäjät painottavat, että kyselyyn vastaamaan pääsevät nyt sekä yrittäjäjärjestön jäsenet ja ei-jäsenet.

Edelliseen kyselyyn vuonna 2020 vastasi valtakunnallisesti 10 400 yrittäjää. Päijät-Hämeessä vastaajia oli yhteensä 354 ja Heinolasta kyselyyn vastasi 28 yrittäjää. Tänä vuonna tavoite Heinolassa on vähintään tuplata vastaajien määrä.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

Raportointi uudistuu

Tämän vuoden kuntabarometria on uudistettu tulosten raportoinnin osalta. Jatkossa kuka tahansa voi avoimesti verkossa vertailla valitsemiensa kuntien tuloksia keskenään kysymyskohtaisesti.

Näin käyttäjä pystyy rankkaamaan parhaiten menestyneet kunnat esimerkiksi julkisia hankintoja käsittelevissä kysymyksissä.

Barometrin tulosten vertailu on yrityksille myös hyvä työkalu vertailla eri kuntien menestymistä.

Kunnille ja yrittäjäyhdistyksille toimitetaan kyselytutkimuksen tulokset.

Kuntabarometrissa parhaiten menestyneet kunnat palkitaan Vaasassa pidettävässä Kunnallisjohdon seminaarissa 18.5.2022.

Business Heinola tulee seuraamaan kuntabarometrin toteutusta ja tuloksia. Niistä uutisoidaan businessheinola.fi -palvelussa.

 

Categories: Yleinen