Kusmikulle EM-kultaa Street Food kisasta Saksasta

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolalainen Street Food- yritys Kusmiku voitti EM-kultaa Saarbrückenissä Saksassa järjestetyssä European Street Food Awards -kilpailussa syyskuun viimeisessä viikonvaihteessa.

Finaalikilpailussa kisailtiin seitsemässä kategoriassa, joista Kusmiku osallistui leipä- ja jälkiruokakategoriaan. Voitto lohkesi jälkiruokakategoriassa makealla pizzalla, jota oli terästetty mm. lakritsilla.

– Oltiin aika mehuissamme palkintojenjaossa, kun paras jälkiruoka katuruoan EM-kisoissa tuli Suomesta ja vielä Heinolasta, kuvaili Miku Leppälä tunnelmia.

– On todella palkitsevaa nähdä ruoka-autoja ympäri Eurooppaa ja nähdä kuinka mahtavaa katuruokaa voi olla. Meillä kaikilla on paljon opittavaa toisiltamme, Kuluneet seitsemän vuotta ruokakuljetusta on todella vienyt meidät paikkoihin. Ehkä emme ole miljonäärejä, mutta meillä on miljoonia muistoja, kiitteli Kusmikun Miku finaalitapahtumassa.

Makeall pizzalla EM-kultaa

Paras jälkiruoka katuruoan EM-kisoissa tuli siis Suomesta ja Heinolasta! Oltiin aika mehuissamme palkintojenjaossa, kuten videoltakin näkyy!

Julkaissut Kusmiku Sunnuntaina 1. lokakuuta 2023

Categories: Yleinen