Lisää tontteja rantanäkymillä myyntiin Sinitaipaleella

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan kaupunki tarjoaa lisää omakotitalotontteja myyntiin Sinilähteellä. Varattavissa on uusia kuivanmaan tontteja Sinitaipaleen, Ruukinrannan ja Perosenrannan varrelta. Osa Ruukinrannan tonteista sijoittuu Ruukinpohjan rannan läheisyyteen. Nyt myytävien tonttien hinnat vaihtelevat 13 000 – 25 000 euron välillä ja niille saa rakentaa noin 300 kerrosneliömetrin omakoti- tai paritalon. Alueella on varattavissa tontteja myös Kalliorannan ja Sääksenkynnen varrelta.

Sinilähteellä myytävät tontit löytyvät tästä linkistä.

Alue kiinnostaa rakentajia

– Sinitaipaleen alue on herättänyt paljon mielenkiintoa. Uusi koulu- ja päiväkotirakennus Sinilähde-talo tuo monitoimitalona alueelle uusia mahdollisuuksia harrastamiseen, kokoontumisiin ja liikuntaan.

– Heinolan omakotitontteja ja pienen kaupungin hyviä palveluja ja edullista elämää on markkinoitu Päijät-Hämeeseen ja pääkaupunkiseudulle ja se on tuonut lisää tunnettuutta. Iso osa huutokaupassa myydyistä tonteista on myyty vieraspaikkakuntalaisille, kertoo hankejohtaja Heikki Mäkilä.

Sinitaipaleen alueelle on rakennettu valmiiksi kunnallistekniikka, kadut on asvaltoitu ja ympäristö on rakennettu valmiiksi.

Omakotitontin varaajat pääsevät rakentamaan Sinitaipaleelle heti, kun rakennusluvat on käsitelty. Heinolan kaupungilla on hyvät valmiudet käsitellä omakotitalojen rakennuslupahakemuksia.

Tontin varauksen voi tehdä seuraavilla tavoilla:
 1. sähköisessä tontinvarauspalvelussa
 2. täyttämällä pientalotonttihakemuksen kaupungin verkkosivuilla ja toimittamalla sen kaupungille joko:
  • sähköpostilla: tonttivaraus@heinola.fi
  • tuomalla lomakkeen kiinteistö- ja mittauspalveluun, Rauhankatu 3, 2. krs
  • toimittamalla lomakkeen postitse:
   Heinolan kaupunki, kiinteistö ja mittauspalvelut
   PL 61, 18100

 

Lisätietoja tonteista

Maankäyttöinsinööri

Mirja Ruutu
044 769 4374

Lisätietoja rakennusluvista

Rakennustarkastaja
Eero Kärkkäinen 044 769 2979

Categories: AsukkaatYleinen