Maksuton tulevaisuusseminaari Pajulahdessa liikunta-alan yrityksille, 29.3. klo 9 – 11

Published by kari@k-systems.fi on

Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestetään tiistaina 29.3 kello 9 -11 liikunta-alan tulevaisuutta pöyhivä seminaari PK-yrityksille. Tapahtuma pidetään hybridinä eli siihen voi osallistua paikan päällä Liikuntakeskus Pajulahdessa, Nastolassa, jonne voidaan ottaa 30 osallistujaa. Vaihtoehtoisesti seminaariin voi osallistua verkossa, Zoomissa.
Ilmoittautuneet voivat myös katsoa tapahtuman tallenteen kahden viikon ajan. Paikalla oleville tarjotaan myös lounas ja oma ruokailutila avoimelle keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan 27.3. mennessä tästä linkistä!

Askelmerkkejä tulevaisuuden liikunta-alan yritykselle nimetty tilaisuus järjestetään Me Bounce Forward – Resilienssiä työelämään -hankkeen voimin. Siinä ovat mukana mm. Liikuntakeskus Pajulahti, LAB- ja Centria ammattikorkeakoulut sekä Tulevaisuuden tutkimuskeskus.

Seminaarissa pöyhitään liikunta-alan yritysten ja henkilöstön muutoskyvykkyyttä, innovatiivisuutta ja ennakointiosaamista. Järjestäjät tarjoavat yrityksille avuksi verkkotilaisuuksia, tulevaisuusagenttikoulutuksia ja resilienssityöpajoja, jotka on suunnattu muun muassa Päijät-Hämeessä toimiville asiantuntijoille ja yrityksille.

Aktiivisen aamun aikana kuullaan asiantuntijoiden mietteitä tulevaisuudesta ja kompleksisuudesta liikunta-alalla. Vierailijana oman tarinansa kertoo alan moniottelija Oona Tolppanen. Tilaisuudessa kerrotaan myös huhtikuussa starttaavasta liikunta-alan pienyrityksille suunnatusta resilienssipaja-kokonaisuudesta. Yleisesti pk-yrityksille suunnattuja yrityskohtaisia pajoja järjestetään myös syksyn mittaan.

Lisätietoja

Teemu Aimia
teemu.aimia(a)pajulahti.com
044 7755 367

Categories: Yleinen