Maksutonta matkailualan koulutusta Heinolan kesätyöntekijöille

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelut järjestää yhteistyössä Itä-Hämeen Matkailuyhdistyksen kanssa koulutusta Heinolassa toimivien matkailuyritysten kesätyöntekijöille.

Maksuttomaan koulutukseen toivotaan mukaan erityisesti ravintola-, matkailu- ja palvelualan yritysten kesätyöntekijöitä, jotka työssään tapaavat Heinolassa vierailevia turisteja.

Koulutustilaisuudet pidetään WPK-talolla tiistaina 30. toukokuuta klo 17–19 ja torstaina 8. kesäkuuta klo 18–20. Koulutukseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, molemmissa tilaisuuksien sisältö on sama. Opettajina perehdytyksessä toimivat Itä-Hämeen Matkailuyhdistyksen koulutetut oppaat.

Kesätyöntekijöille kerrotaan koulutuksessa yleistietoa Heinolasta sekä nostetaan esiin Heinolan historiaan liittyviä tärkeimpiä asioita ja merkkipaaluja. Esillä ovat myös merkittävimmät paikkakunnan matkailukohteet, vesistö, paikat, rakennukset sekä liikuntamahdollisuudet ja ulkoilureitit.

Matkailuyhdistyksen oppaat pystyvät myös kertomaan matkailijoiden esittämiä yleisimpiä kysymyksiä. Opastusta annetaan myös Heinolan tapahtumatarjonnasta sekä esitellään myös lähipaikkakuntien, Sysmän ja Hartolan kesän tapahtumia.

 

Categories: Yleinen