Memorósa taas yleisön suosikki Yhdessä Enemmän messuilla

Published by kari@k-systems.fi on

Yrittäjä Merja Haikonen sai jo toisen kiinnityksen Heinolan yritysmessujen parhaaksi osastoksi.

Heinolan Yrittäjien Yhdessä Enemmän messujen parhaaksi näytteilleasettajaksi äänestettiin tänä vuonna kukkakauppa Memorósa, se sai 16 ääntä enemmän kuin paikallinen leipomo Pekan Leipä. Sekä Memorósa että Pekan Leipä saivat yli sata ääntä. Memorósa valittiin parhaaksi näytteilleasettajaksi myös viime kevään messuilla. Parhaan osaston äänestyksessä annettiin kaikkiaan 810 ääntä.
– Ilahduttavaa oli, että hyvin monet näytteilleasettajat saivat yleisöltä ääniä ja positiivista palautetta, kertoo Heinolan Yrittäjien puheenjohtaja Kati Klinga. Yhdessä Enemmän messut onnistuivat tänäkin vuonna hyvin, messuilla kävi kahden päivän aikana n. 3 500 vierasta, mikä on 500 enemmän kuin viime vuonna.

– Tavoitteena oli houkutella 5 000 kävijää, mutta olemme tyytyväisiä tämän vuoden tapahtumaan. Kävijätavoite on voimassa tuleviin tapahtumiin. Saimme sekä näytteilleasettajilta että kävijöiltä todella hyvää palautetta. Täällä on ollut koko messujen ajan todella hyvä ja lämmin tunnelma.. Ihmiset verkottuvat ja vaihtavat ajatuksia keskenään, raportoi Kati Klinga Kailas-talolla toisen messupäivän päätteeksi.

Multamäkifest nosti Heinolan kirkonkylän profiilia yritysmessuilla.

 

Laaja tarjoama yrityksiä ja myös tapahtumanjärjestäjiä

Yhdessä Enemmän messuilla oli tänä vuonna mukana myös runsaasti palvelujen tarjoajia ja tapahtumien järjestäjiä. Heinolan kaupungin tapahtumatarjonnasta ja yrityspalveluista vieraille kerrottiin Heinolan kulttuuritoimen ja elinvoiman yhteisellä osastolla. Tyylikkäästi esillä oli myös lähinnä talkooväen voimin vuosittain pystyyn polkaistava Multamäkifest. Multamäen tilalla järjestettävät festivaalit on nuoresta iästään huolimatta onnistunut kasvattamaan kävijämääräänsä. Se on onnistunut hyvin myös esiintyjävalinnoissaan. Viime vuonna tapahtumaan oli buukattu Käärijä ja tänä vuonna Kirkonkylään on tulossa Windows95Man.

Yritysmessuilla vieraillut Heinolan kaupunginjohtaja Jari Parkkonen kiitteli myös Yhdessä Enemmän messu-tapahtumaa.
– Oli hienoa nähdä, että heti messujen avajaispäivänä aamulla Kailas-talo täyttyi vieraista. Yritysmessut ovat kehittyneet mukavaksi tapahtumaksi ja yhä enemmän yhteisöllisyyden suuntaan. Kailas-talo toimii hyvin messupaikkana ja vielä keskellä lukukautta, iloitsi kaupunginjohtaja Jari Parkkonen.

 

 

 

Categories: Yleinen