Meriverkostot -tapahtuma on siirretty siirtyy kevääseen 2022

Published by kari@k-systems.fi on

Meriverkostot -tapahtuma on siirretty siirtyy kevääseen 2022. Uusi tapahtumapäivä on 31.3.2022. 

Meriverkostot -tapahtuma kokoaa meriteollisuuden ammattilaisia Naantaliin. Tapahtuma on tarkoitus järjestää livenä, jolloin osallistujat pääsevät aidosti keskustelemaan yhteistyöstä.
Tapahtumassa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja alan tulevaisuuden näkymistä. Osallistujat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan näytteilleasettajien messuosastoihin. Meriverkostot tapahtuma on ollut suosittu, ennen koronaa vuonna 2019 tapahtuma keräsi yli 500 osallistujaa 150 yrityksestä eri puolilta Suomea.

Nykyisille tai potentiaalisille uusille laivateollisuuden alihankkijoille ja osaajille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata henkilökohtaisesti alan isoimpien kokonaistoimittajien ja suunnitteluyritysten edustajia sekä potentiaalisia muita uusia yrityskumppaneita. Edelliseen tapahtuman osallistujista lähes 80 prosenttia ilmoitti luoneensa tapahtuman avulla uusia yhteistyöverkostoja.

Meriverkostot 2022 tapahtumassa kuullaan mm. Turun ja Rauman telakoiden kuulumisia ja yhteistyötarpeita alihankkijoilta. Tilaisuudessa kuullaan myös millainen on Turun telakan ympärille rakentuva 55 hehtaarin meri- ja valmistavan teollisuuden kokonaisuus Blue Industry Park, josta kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tero Lahti.

Meriverkostot 2022 tapahtuma on maksullinen.

Lue lisää tapahtumasta.

 

 

Categories: Yleinen