Nujerra digikuilu – maksutonta digi- ja palvelukoulutusta yksinyrittäjille

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelut on käynnistänyt uuden koulutusyhteistyön Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Haaga-Helian ideoima ja toteuttama digitaalisuuden hyödyntämiseen tähtäävä koulutus on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Päijät-Hämeen alueella.

Koulutusohjelmalla pyritään helpottamaan yksinyrittäjien työtä jatkuvasti kehittyvän digitalisaation maailmassa. Sähköisen asioinnin ja digipalvelujen muutokset ovat saaneet aikaan voimakkaan työn murroksen, jossa nopeat muutokset aiheuttavat isoja osaamishaasteita yrittäjille.

Digiosaaminen polarisoituu muun osaamisen ja oppimisen tavoin: osalla se voi tarkoittaa suoria digiosaamisen puutteita ja osalla rajatumpia mahdollisuuksia hyödyntää saatavilla olevia ratkaisuja. Koulutus järjestetään Haaga-Helian vetämän DigiTikkaat-hankkeen turvin ja sitä rahoitetaan EU:n tuella.

Syksyllä neljä tilaisuutta – varaa paikkasi

Yhteistyö käynnistyy jo syyskuussa, kun ensimmäinen koulutustapahtuma polkaistaan käyntiin palvelumuotoiluun ja asiakaslähtöiseen asiakaspalveluun liittyvällä webinaarilla 14.9. Syksyn ohjelmassa on kaikkiaan neljä eri koulutustilaisuutta.

DigiTikkaat-hankkeen koulutuksissa opastetaan muun muassa miten itsensä työllistäjät voivat kehittää digitaalista liiketoimintaansa. Haaga-Helia tarjoaa syksyn 2022 aikana käytännönläheistä koulutusta palvelumuotoilusta, yrittäjän tietoturvasta, digitaalisesta myynnistä ja verkkokaupasta sekä digimarkkinoinnista.

Webinaareissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja ja käytännön esimerkkejä digitaalisuuden hyödyntämisestä oman liiketoiminnan kehittämisessä.

Pienryhmätyöpajoissa pääsee taas konkreettisesti kehittämään digitaalista liiketoimintaa asiantuntijoiden sparraamana ja vertaisoppien.

DigiTikkaat koulutusohjelma

Syksyn koulutukset aloittaa 14.9. järjestettävä palvelumuotoilu-webinaari.

 • Asiakaslähtöinen palvelun kehittäminen ja palvelumuotoilu tulossa 14.9.2022 (livenä Pasilassa sekä etäyhteysmahdollisuus)
  Miten tunnistaa asiakkaan tarpeet ja luoda heille merkityksellinen asiakaskokemus muotoilun menetelmin?
 • Tietoturva ja tietosuoja yrityksen toiminnassa tulossa 6.10.2022
  Miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä?
 • Digitaalisen myynnin ja verkkokaupan mahdollisuudet yrittäjälle tulossa 8.11.2022
  Miten tunnistaa oman yrityksen kannalta keskeiset mahdollisuudet ja mitä verkkokauppa antaisi?
 • Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen tulossa 8.12.2022
  Miten tunnistan sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja miten hyödynnän saatavilla olevan tiedon markkinoinnissani paremmin?

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

DigiTikkaat sosiaalisessa mediassa:

Twitter: https://twitter.com/HAAGAHELIAamk/status/1563162592717475841

LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6968879401736265728

Facebook-event 14.9. koulutuksesta: https://www.facebook.com/events/791467578656424

 

 

 

Categories: Yleinen