Osallistu IDEARACE-liikeideakilpailuun – parhaille ideoille 5000 €

Published by kari@k-systems.fi on

IDEARACE Lahti – kutsuu Päijät-Hämeen innovatiivisimmat ideanikkarit ja yrittäjät kilpailemaan maakunnan parhaista liikeideoista. Kilpailussa mitellään kahdessa luokassa, Student ja Open. IdeaRace Open Lahti on päijäthämäläisille yksityishenkilöille ja yrittäjille suunnattu toimialariippumaton kilpailuluokka.

– Onko sinulla rohkea liikeidea mielessäsi? Toteuta unelmasi ja hae mukaan Päijät-Hämeen suurimpaan liikeideakilpailuun. Haku on auki 15.8-25.9.2022 välisen ajan, kehottaa LAB yrittäjyyskampuksen projektipäällikkö Mika Myllyntaus.
– Hienointa Idearace-tapahtumassa on se, että se yhdistää opiskelijat ja yritykset. Lisäksi tämä on erinomainen mahdollisuus tuoda esille kansainvälisten opiskelijoiden osaamista maakuntaan. Tapahtumaan odotetaan osallistuvan satoja opiskelijoita ja yrityksen edustajia Päijät-Hämeen alueelta.

Molempien luokkien voittajille on luvassa 5 000 euron päävoitto. Lisäksi Idearace-finaaliin mukaan valittavat finalistit pääsevät osallistumaan kolmen viikon mittaiseen valmennusohjelmaan, jossa hiotaan ideoita ja harjoitellaan liikeidean pitchausta ja esittämistä.

Finalistien valmennus huipentuu finaalitapahtumaan, IDEARACE Lahti finaaliin, joka järjestetään 3. marraskuuta kello 9-15 Finnkinon tiloissa Lahdessa.

Finaalissa kuullaan Päijät-Hämeen lupaavimpia Startup-yrityksiä, sekä liikeideoita. Yleisö on tervetullut seuraamaan finaalia paikan päälle, mutta tilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon.

Ilmoittaudu yleisöksi tästä linkistä.

Idearace-tapahtuman järjestävät yhteistyössä lahtelainen liikeideoiden kiihdyttämö StartHub, LAB-ammattikorkeakoulun Growth-hanke sekä Lappeenrannan ja Lahden korkeakoulujen opiskelijoiden yhteisö LUTES Ry.

Lisää tietoa tapahtumasta, järjestäjistä ja ilmoittautumisesta löytyy alla olevista linkeistä.

 

https://www.idearace.fi/ 

https://www.starthub.fi/ 

https://lab.fi/fi/projekti/lab-growth 

https://lutes.fi/ 

Mika Myllyntaus

LAB yrittäjyyskampus projektipäällikkö
Sähköposti: mika.myllyntaus@lab.fi

 

 

Categories: Yleinen