Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hankintamarkkinat Lahdessa 28.9.

Published by kari@k-systems.fi on

Päijät-Hämeen yrittäjät ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue järjestävät torstaina 28. syyskuuta Päijät-Hämeen hankintamarkkinat, jossa kerrotaan hyvinvointialueen tarjoamista mahdollisuuksista myydä palveluja ja tuotteita hyvinvointialueelle.

Päijät-Hämeen hyvinvointialue on monien palvelujen ja tuotteiden ostaja ja merkittävä potentiaalinen kumppani eri toimialojen yrityksille. Yhteistyömahdollisuuksia tarjotaan niin pienille kuin suuremmille yrityksille ja toimijoille.

Hankintamarkkinat järjestetään entisen kansalaisopiston tiloissa toimivan Opiston kunkun (Harjukatu 46) ylätuvassa yhdessä klo 14.30-16.00 (kahvitarjoilu klo 14 alkaen) Opiston Kunkun ylätuvassa, Harjukatu 46, Lahti.

Tilaisuudessa kerrotaan hyvinvointialueen tulevista hankinnoista ja miten mikro- ja pk-yritykset voivat osallistua niiden tarjoamiseen. Tilaisuudessa selviää myös miten palvelusetelituottajaksi pääsee ja minkälainen on palvelusetelien ja palveluntuottajien tilanne eri aloilla.

Hankintamarkkinoilla kerrotaan myös mistä saa ajankohtaista tietoa hyvinvointialueen tulevista hankinnoista, hankintaprosesseista ja niiden yhteyshenkilöistä. Yrityksille on tarjolla myös ilmaista tietoa hankintaneuvontapalvelusta ja sen hyödyistä yrityksille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä!

 

Categories: Yleinen