Painavaa asiaa yrittäjien aamukahveilla 3.8. Spotissa

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan elinvoimapalvelut tiivistää yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa järjestämällä tämän vuoden syksystä alkaen yrittäjien aamukahvit kerran kuussa. Uudistuvasta yhteistyöstä kerrotaan torstaina 3. elokuuta kello 7.30 – 9.00 järjestettävässä syksyn ensimmäisessä aamukahvitapahtumassa Spotissa.

Yrittäjätapaamisessa kuullaan tuoreimmat uutiset toriremontin edistymisestä, businessheinola.fi verkkopalvelujen uudistumisesta, Heinolan kaupungin yrittäjille koostamasta brändikäsikirjasta sekä Salpauksen oppisopimuskoulutuksesta.

Aamukahvien keskustelun aiheena on myös Heinolan paljon puhuttu muutosohjelma, jolla pyritään tehostamaan kaupungin toimintaa. Muutosohjelman myötä kunnallisvero ja kiinteistövero nousevat ja Heinolan valtuutettujen määrä vähenee 43:stä 37 edustajaan.

Kaupungin organisaatiota uudistetaan vähentämällä kaupungin toimialoja. Vuodesta 2025 alkaen kaupungin palveluja on tarkoitus jakaa kolmelta toimialalta: yhteiset palvelut, hyvinvointi- ja kaupunkiympäristötoimialaloilta. Toimialoille annetaan euromääräiset rajat ja tuottavuuden kasvuun liittyvät tavoitteet.

Muutosohjelmaan kuuluu myös seudullisen elinkeinoyhteistyön lisääminen, jonka perusteella liitosneuvotteluja käydään Ladecin kanssa Lahdessa.

Yrittäjiä informoidaan myös valtakunnallisesta TE-palvelujen uudistumisesta ja sen vaikutuksista Heinolan työllisyyspalveluihin. Tilaisuudessa kerrotaan myös kaupungin hankkimasta asiakkuuksien hallintajärjestelmästä, jonne on tarkoitus koota yhteystiedot kaikista paikallisista yrityksistä ja kirjata järjestelmään jatkossa kaikki yrittäjille tarjottavat palvelut ja pitää kirjaa yhteydenotoista.

 

 

 

 

 

Categories: Yleinen