Parasta palvelua matkailijoille – yrittäjien aamukahvit 20.6. WPK-talolla

Published by kari@k-systems.fi on

Heinolan Yrittäjät ja kaupungin elinvoimapalvelut järjestävät juhannusviikolla, 20.6. kello 7.30 -9.00, yrittäjien aamukahvit WPK-talolla. Tapaamisen teemaana on kesän matkailijoille tarjottavat palvelut Heinolassa. Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille, mutta erityisesti tapaamiseen halutaan mukaan turismin parissa toimivia yrityksiä.

– Tarkoitus on keskustella yritysten kesken siitä, miten heinolalaiset yritykset voivat kokonaisuutena palvella paremmin matkailijoita, joita saapuu paikkakunnalle niin maanteitse ja kuin vesistöreittejä pitkin, kertoo Heinolan Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Hallikas.

Kesäsesonki tarjoaa Hallikaan mukaan yrityksille muun muassa hyvät mahdollisuudet tehdä tehokasta ja ilmaista markkinointiyhteistyötä.

– Matkailijoiden tarvitsemat palvelut löytyvät keskustasta kävelymatkan päässä, joten on luontevaa opastaa matkailijoita kokemaan ja saamaan enemmän vierailustaan Heinolassa, tiivistää Mikko Hallikas.

Mukana tilaisuudessa on Hallikaan lisäksi elinvoimajohtaja Liisa Koski-Lukkari, joka kertoo mitä yhteisiä palveluita kaupunki järjestää turisteille ja yrityksille. Yrittäjien ja kaupungin roolia matkailupalvelujen tarjonnassa on hyvä selventää, sillä varsinkin Heinolan ranta-alueiden turistipalveluiden hoidosta ja vastuukysymyksistä syntyy aika ajoin keskustelua.

Heinolassa on tulevana kesänä tarjolla runsaasti tapahtumia, kaupungin yleisilme on siisti ja viimeistelty ja palvelut ovat kunnossa. Olosuhteet tarjoavat näin ollen hyvät mahdollisuudet onnistuneelle kesämyynnille koko kaupungissa.

 

 

Categories: Yleinen