Puutalojen ja puurakennuselementtien rakentamiseen erikoistunut Oiva Wood Solutions kasvaa ja kehittyy Vierumäellä ja yritys on siirtymässä 2-vuorotyöhön. Toiminnan laajentumisen vuoksi Oiva Wood hakee teollisuuden tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työhön.
Yritys etsii uusia, motivoituneita työntekijöitä, jotka saavat koulutuksen TE-toimiston ja koulutuskeskus Salpauksen kanssa yhteistyössä järjestettävällä RekryKoulutuksella.

Katso TE-toimiston järjestämä infotilaisuus verkossa 3.2. kello 13.00. tästä linkistä.

Työllisyyspalvelut ja Jyränkölä mukana

Heinolan kaupunki ja Jyränkölän Setlementti ovat myös mukana kokoamassa uusia koulutettavia työntekijöitä Oiva Woodille. Tekijöiden haussa voidaan hyödyntää Heinolan työllisyyspalveluiden paikallistuntemusta ja Jyränkölän työllistämispalveluiden resursseja.

Motivaatio ja halu oppia uutta on tärkeää

– Etsimme sinua, joka haluat tehdä käsilläsi töitä, erilaiset työkalut eivät ole aivan tuntemattomia ja naulapyssykään ei kuulosta liian vaaralliselta laitteelta. Hyvällä työasenteella ja oma-aloitteisuudella pääset jo pitkälle. Toki arvostamme, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rakennusalasta tai sinulla on alan koulutus.
Tule mukaan mukavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme, toivottaa Oiva Woodin tekijätiimi.

Katso lisätietoja Oiva Woodista!

Koulutuksella ammattilaiseksi
RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa talotehtaalle monitaitoisia rakennusalan ammattilaisia. Tekijät tulevat työskentelemään esimerkiksi seinäelementti-, laatta- ja kattoristikkotuotannossa osana tiimiä.

Koulutuksen läpäisseillä ja työhön soveltuvilla on mahdollisuus vakituiseen työhön luotettavassa ja vakavaraisessa yhtiössä. Koulutuksen jälkeen yritys palkkaa soveltuvat henkilöt kokopäiväisiin työsuhteisiin. Palkattaville  voidaan tehdä myös määräaikaisia ja osa-aikaisia työsopimuksia. Myös oppisopimuspaikat ovat mahdollisia.

Pääsyvaatimukset
Koulutuksen pääsyvaatimukset ovat hyvä motivaatio opiskeluun, innokas asenne ja kiinnostus rakennusalan tehtäviin.
Eduksi hakijoille katsotaan rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta tai vastaavista tehtävistä. Uusi työ edellyttää vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä osana tiimiä sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Haku koulutukseen käynnissä
Koulutuksen kesto on 3 kuukautta ja siinä on 16 teoriapäivää Lahdessa ja 47 työssäoppimispäivää kokoonpanotehtävissä Oiva Wood Solutionin tehtaalla Vierumäellä.
Kahdelle ensimmäiselle koulutusviikolle otetaan isompi joukko osallistujia, josta sitten jakson lopulla valitaan jatkoon lopulliset, tehtäviin soveltuvat ja yritykseen palkattavat henkilöt.
Haku koulutukseen on käynnissä ja se päättyy 9.2.2022. Koulutus alkaa 1. maaliskuuta.

Lue lisää RekryKoulutuksesta tästä linkistä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa
Koulutuskeskus Salpaus
Hannu Rinne
050 538 2324
hannu.rinne(a)salpaus.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe kello 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702. Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Hae koulutukseen tästä linkistä.

Lisätietoja Heinolasta

Työllisyyskoordinaattori
Tero Auvinen
044 769 4250

Elinkeinopäällikkö
Liisa Koski-Lukkari
044 797 6230

 

Categories: DuunitreffitYleinen