Team Finland Baltian maainfo yrityksille 10.6. – osallistu etänä

Published by kari@k-systems.fi on

Team Finland järjestää verkossa 10.6. kello 14 – 16.30 Baltian maainfon Kanta- ja Päijät-Hämeen yrityksille. Tilaisuudessa esitellään mm. Baltian maiden liiketoimintaympäristöjä ja markkinoita sekä liiketoiminnan rahotusmahdollisuuksista.

Baltian liiketoimintaympäristön tärkeimmistä perusasioista kertovat erityisasiantuntija Frans-Anton Flander ulkoministeriöstä ja Antti Kauttonen Latvian suurlähetystöstä.

Team Finlandin maakunnallisia rahoitus- ja kansainvälistymispalveluja yrityksille tilaisuudessa avaavat koordinaattorit Matti Nykänen ja Tuomo Kauha. Business Finlandin Baltian palveluja esitellään tilaisuuden englannin kielisessä osuudessa. Esittelijänä on Senior Advisor Raked Kukula.

Suomalaisten yritysten kokemuksista kuulijoille kertoo suomalais-latvialaisen kauppakamarin (FCCL) puheenjohtaja Arnis Pooks. Verkkoseminaarissa kokemuksistaan Pietarissa ja Virossa kertoo myös SOK:n liiketoimintajohtaja Ilkka Alarotu.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, joka lupaa järjestää tilaisuuteen osallistuville mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen tästä linkistä

Categories: Yleinen