Tietoisku kustannustuki kolmosesta – webinaari 14.4. klo 14–15

Published by kari@k-systems.fi on

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuki kolmosesta, joka on tällä hetkellä valmistelussa eduskunnassa.
Kustannustuki III avautuu haettavaksi huhtikuun loppuun mennessä niin yksinyrittäjille, pienyrittäjille kuin suuryrityksille.

Tietoiskussa käydään läpiin hakuun liittyvät ydinasiat:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä yrittäjän tulee huomioida hakulomaketta täyttäessään?

Ilmoittautumiset tästä linkistä.

Perusperiaatteet ennallaan

Koronatuki kolmosen perusperiaatteet säilyvät ennallaan. Kustannustuen tavoitteena on edelleen tukea yrityksiä koronaviruksen aiheuttamassa vaikeassa taloustilanteessa. Hallitus ehdottaa kustannustukilakiin nyt muutoksia, joilla tukea voitaisiin myöntää entistä joustavammin erityisesti yksinyrittäjille ja pienyrityksille.

Työ- ja elinkeinoministeriö valmistelee parhaillaan kiireisesti tukimallia kohtuullisesta korvauksesta yrityksille, joihin uudet maaliskuussa ilmoitetut sulkutoimenpiteet kohdistuvat.

Eduskunnan käsittelyssä oleva hallituksen esitys kustannustuen kolmannesta hakukierroksesta kohdentuu maaliskuun sulkutoimia edeltävään kauteen.

Kustannustukilakiin tehdään mahdollisesti muutoksia sulkutoimenpiteiden piirissä oleville yrityksille suunnatusta kohtuullisesta korvauksesta. Muutokset annetaan lakiesitystä täydentävänä hallituksen esityksenä eduskuntakäsittelyn aikana tai erillisenä esityksenä.

Kysy lisää ja hae apua Heinolan elinvoimalta.

Elinkeinopäällikkö Timo Kaattari
050 576 8600
timo.kaattari(at)heinola.fi

 

Categories: Yleinen