Torin vuosipaikkojen haku käynnissä 15.1.2024 asti

Published by kari@k-systems.fi on

Torimyynnin ammattilaisille tarkoitettu Heinolan torin kiinteiden vuosipaikkojen haku on parhaillaan käynnissä. Haku alkoi joulukuun 15 päivä ja se päättyy tammikuun 15. päivä.
Haettava toripaikka tulee ilmoittaa torikartan mukaisilla paikkanumeroilla. Toripaikkakartta ja täytettävä hakulomake ovat linkkinä tämän artikkelin liitteenä.
Ensisijaisesti haetut toripaikat täytetään ensin. Samoja paikkoja haettaessa suurempi yhtenäinen alue on etusijalla haussa. Tasapisteissä saman kokoista aluetta haettaessa toripaikan saaja päätetään arvalla. Jos hakija ei ilmoita hakemuksessaan toissijaista paikkaa tai jos toissijainen paikka on jo jaettu, kaupunki osoittaa hakijalle muun myyntipaikan.

Toripaikkahakemuksessa tulee ilmoittaa yrityksen virallinen nimi, y-tunnus sekä yrityksen yhteyshenkilö ja hänen yhteystiedot. Vuokrattavalla toripaikalla voi olla vain yksi yhteyshenkilö.  Toripaikkahakemuksen liitteenä tulee toimittaa verovelkatodistus.

Toripaikkahakulomakkeessa kysytään torilla myytäviä artikkeleita. Myyntiartikkeliksi lasketaan ohjeen mukaan esimerkiksi eri kahvituotteet kuten suodatinkahvi, erikoiskahvit eriteltynä sekä leipomotuotteet: pulla, viineri, kuivakakku, marjapiirakka …. Myös vihannekset ja marjat tulee kirjata.

Toripaikkahakemukset tulee lähettää joko sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@heinola.fi tai postitse osoitteeseen:
Heinolan kaupunki, PL 1001, 18101 Heinola.
Hakulomakkeiden tulee olla perillä 15.1.2024 mennessä.

Hakulomake, kartta ja ohjeistus löytyy oheiselta lomakkeelta.
Hakemuksen liitteenä tulee toimittaa yrityksen verovelkatodistus.

Kaikki hakemukset käsitellään huolellisesti hakuajan päättymisen jälkeen.
Päätökset ilmoitetaan hakijoille 25.1.2024 mennessä.

Lisätietoja

Elinkeinopäällikkö
Netta Malin
p. 044 797 6229

 

Categories: Yleinen